OTS: Richardson predstavuje revolučné riešenie ...

TASR, 9. mája 2024 10:19

OTS: Richardson predstavuje revolučné riešenie budovania predajných schopností založené na metrikách

Philadelphia 9. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Richardson Sales Performance (ďalej len „Richardson"), globálny líder v oblasti školení predaja a zlepšovania výkonnosti, s hrdosťou oznamuje uvedenie nového systému Accelerate Sales Performance System, riešenia na budovanie predajných schopností založeného na metrikách, spájajúceho bohaté analýzy, ktoré odhaľujú najkritickejšie medzery v zručnostiach ovplyvňujúce príjmy, s vysoko personalizovanými skúsenosťami so školeniami s cieľom zlepšiť obchodné výsledky.

Systém Accelerate Sales Performance System umožňuje vedúcim pracovníkom v oblasti príjmov:

• Získať jasný prehľad: organizovaním údajov o výkonnosti tímu môžu podniky teraz porovnávať aktuálnu výkonnosť každého predajcu vo svojej organizácii a získať jasný prehľad o špičkových výkonnostných medzerách, ktoré ovplyvňujú príjmy z hľadiska výsledkov.

• Definovať komerčnú dokonalosť: jasne si vymedziť, ako vyzerá dobré správanie predajcu a kvantifikovať náklady stratených príležitostí v dôsledku nedostatku zručností prepojením metrík výkonnosti s pozorovateľným správaním.

• Podnecovať výkonnosť: poskytnúť presné, vysoko personalizované skúsenosti s rozvojom, ktoré uprednostňujú budovanie tých predajných schopností, ktoré každý predajca potrebuje na dosiahnutie svojich individuálnych cieľov založených na úlohách pomocou najlepšej vzdelávacej metodiky vo svojej triede od spoločnosti Richardson.

Uvedenie systému Accelerate Sales Performance System vychádza zo záväzku spoločnosti Richardson k inováciám a úspechu zákazníkov. Kombináciou špičkových technológií z jej nedávnej akvizície spoločnosti e4enable s jej osvedčeným predajným obsahom a školeniami pokračuje spoločnosť Richardson v ďalšom posilňovaní tímov v oblasti príjmov na celom svete, aby dosahovali špičkový výkon a podporili udržateľný rast.

„Naším poslaním v spoločnosti Richardson je poskytovať riešenia, ktoré prinášajú skutočné obchodné výsledky," uviedol John Elsey, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Richardson. „Systém Accelerate Sales Performance System predstavuje zmenu paradigmy v budovaní predajných schopností; ukazuje, ako správanie predajcov ovplyvňuje obchodné metriky a vedie vedúcich v oblasti príjmov, aby sa zamerali na to, kde maximalizovať vplyv. A môžu vidieť, ako sa ich investície do rozvoja ich tímov v oblasti príjmov vyplácajú s jasnou návratnosťou investícií."

Systém Accelerate Sales Performance System umožňuje:

• Zrýchliť prehľady : motor, ktorý podporuje rozvoj zameraný na schopností tým, že porovnáva metriky so správaním, ktoré ich ovplyvňuje.

• Urýchliť učenie : zobrazuje správanie predajcu ako modulárne digitálne vzdelávacie zážitky s vysokým dopadom.

Zrýchliť naživo : posúva cyklus zmeny správania pomocou koučingu a živých workshopov.

• Zrýchliť tok : rozširuje učenie na tok práce, aby upevnilo nové správanie na trvalé.

Prvé reakcie zákazníkov a potenciálnych zákazníkov, ktorí boli schopní zažiť nový systém na summite RevEdge v Chicagu, boli mimoriadne pozitívne:

„Prispôsobené vzdelávacie skúsenosti pre predajcov"

„Obsah riadený schopnosťami z hľadiska vašich tímov"

„Informačné panely pre lídrov v oblasti podpory na identifikáciu príležitostí, prepojenie s obchodným vplyvom"

„Využitie údajov z vášho aktuálneho technologického balíka na identifikáciu nedostatkov vo výkonnosti"

Viac informácií o systéme Accelerate Sales Performance System nájdete na stránke www.richardson.com

O spoločnosti Richardson Sales Performance:

Spoločnosť Richardson je spôsob, akým vedúce globálne predajné organizácie dosahujú lepšie výsledky zo svojich investícií do školenia v oblasti predaja. Realizujeme skutočné zmeny prostredníctvom prispôsobivejšieho obsahu, ktorý buduje svižnosť, užitočnejších technológií, ktoré sa integrujú s vaším manažmentom vzťahov so zákazníkmi a viditeľnejšieho pokroku s metrikami pripojenými k vašim systémom.

Pre viac informácií kontaktujte Meghan Steiner; meghan.steiner@richardson.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1178731/Richardson_Sales_Performance_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring