OTS: DOOGEE X5 MAX s operačným systémom Android 6.0, batériou 4000mAh...

TASR, 8. júna 2016 10:58

OTS: DOOGEE X5 MAX s operačným systémom Android 6.0, batériou 4000mAh a snímačom odtlačkov prstov vstupuje na globálny trh za 64,99 USD

Šen-čen 8. júna (TASR-OTS)(PRNewswire) - Smartfón X5 MAX s najlepším pomerom ceny a výkonu za rok 2016 od firmy DOOGEE a aktualizovaná verzia bestselleru z roku 2015 je už v predaji aj so šiestimi prelomovými zlepšeniami.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160607/376298

Veľkokapacitná batéria s 4 000mAh

V telefóne je zabudovaná veľkokapacitná batéria s 4 000mAh bez toho, aby sa zväčšila jeho hrúbka. Kapacita sa teraz zvýšila o 67 %, čo za normálnych okolností znamená 2,5 dňa bežného používania telefónu.

Rýchly snímač odtlačkov prstov so 7 funkciami

Snímač odtlačkov prstov je za bežných okolností zabudovaný len do vlajkových produktov, ale DOOGEE ho pridal aj do smartfónu za 64,99 USD. Je vybavený identifikáciou s 360-stupňovým záberom, dokáže rozlíšiť až päť rôznych odtlačkov a plní sedem funkcií: uzamykanie aplikácií, ovládanie fotoaparátu, spúšťania, galérie, hudby a videa, uzamykanie a odomykanie. 

Duálny fotoaparát s 8.0MP, predná kamera so 4 uzávierkami

Predná aj zadná kamera s 8.0MP je vybavená automatickým skrášľovacím systémom a štyrmi druhmi uzávierky: hlasovom, odtlačkom prsta, úsmevom a víťazným V-gestom .

Kovová povrchová úprava rámu a dizajn so zakrivením

Zlepšil sa aj dizajn a kovová povrchová úprava rámu so zakrivením dáva tomuto smartfónu luxusnejší vzhľad a pocit.

Špecializované užívateľské rozhranie na báze Android 6.0

Najnovšia verzia Android 6.0 s povolením prístupu k aplikáciám ochráni vaše súkromné informácie od zákerných aplikácií. V porovnaní s predchádzajúcou verziou poskytuje toto špecializované rozhranie úplne novú užívateľskú skúsenosť a rýchlosť.

Systém duálneho ID

Táto nová funkcia umožní zákazníkom používať naraz dva účty k aplikáciám pre sociálne médiá vrátane Facebooku, Twitteru a iných. Takto si môžete oddeliť svoj profesionálny a súkromný život.

Nový X5 MAX má okrem iného aj 5" IPS displej a podporuje funkciu dual SIM. 

O spoločnosti DOOGEE

Spoločnosť DOOGEE je globálny výrobca koncových zariadení, ktorý prináša na celosvetový trh vysokovýkonné smartfóny za rozumnú cenu a mnohé iné inteligentné koncové zariadenia. Podľa svojho sloganu „integrita, inovácia a pioniersky duch" sa spoločnosť rýchlo dostáva do roly vplyvného a popredného hráča na trhu s produktmi predávanými vo viac ako 200 krajinách a regiónoch Európy, Severnej Ameriky, Ázie, Stredného východu a Afriky.

Odkazy na priamy predaj:

Amazon (Španielsko) 

Amazon (Taliansko) 

Amazon (Francúzsko) 

Aliexpress

Viac informácií a fotografií nájdete na: http://www.doogee.cc/products-detail.php?ProId=69

DOOGEE hľadá globálnych distribútorov. Záujemcovia sa môžu hlásiť na: see@doogee.cc 

Viac informácií získate na: blair@doogee.cc

Kontakt:

Blair Lin

PR department

tel: +86-152-1719-1906

blair@doogee.cc

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring