OTS: Huasun predstavuje solárne moduly 0BB s heterojunkciou ...

TASR, 30. apríla 2024 10:55

OTS: Huasun predstavuje solárne moduly 0BB s heterojunkciou a špičkovou technológiou nulovej zbernice

Abu Dhabi, Sae 30. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Huasun Energy, najväčší svetový výrobca produktov s technológiou heterojunkcie (HJT), predstavila svoju poslednú inováciu v oblasti vysoko účinných modulov s priekopníckou technológiou nulovej zbernice (0BB). Tento prelomový krok bol bezproblémovo integrovaný do sériových výrobných liniek spoločnosti Huasun vrátane veľkoformátových modulov Himalaya G12 Series a Everest G12R Rectangular Series. Využitím inovatívnych metód v tlačových procesoch, zvárania prednej vrstvy, tenkých solárnych pások, ultratenkých kremíkových doštičiek, zapuzdrenia a tesniacich techník dokázala spoločnosť Huasun výrazne zvýšiť výkonnosť elektrických, optických a teplotných koeficientov modulov HJT, čím zvýšila konkurencieschopnosť svojho sortimentu produktov na trhu.

Hoci technológia 0BB napreduje smerom k industrializácii, medzi spoločnosťami existujú rozdiely pokiaľ ide o konkrétne metódy implementácie. Prístup spoločnosti Huasun zahŕňa predovšetkým zváranie a dávkovanie, pričom zohľadňuje výhody, ako je silnejšia priľnavosť, zvýšená odolnosť voči horúcim miestam a odstránenie podkladovej fólie.

Konkrétne, pokiaľ ide o výrobný proces článkov 0BB, Huasun zavádza jednoduchšiu dvojstupňovú technológiu sieťotlače (SP), ktorá dosahuje vynikajúcu kvalitu produktu a zvýšený elektrický výkon a výkon pomeru článkov k modulu (CTM), čo prináša významné výhody v porovnaní s produktmi super multi-zbernice (SMBB), z hľadiska napätia otvoreného obvodu (OCV), účinnosti konverzie a výkonu modulu.

„Moduly 0BB spoločnosti Huasun majú zváranie v prednej vrstve, čo prináša spoľahlivé spájkovanie, znížený odpor kontaktov, zvýšenú odolnosť voči horúcim bodom, nižšiu teplotu horúcich bodov a vyššiu spoľahlivosť modulu. Konštrukcia navyše znižuje pokrytie kovom na zadnej strane, čo rozširuje plochu prijímania svetla a dosahuje až 90% obojstrannosť," dodal Christian Comes, riaditeľ BD spoločnosti Huasun pre Európu.

Technológia 0BB podporuje trend smerom k tenším kremíkovým doštičkám, keďže poskytuje vyššiu spoľahlivosť bez hlavnej mriežky, tenšie pásky, minimálne napätie a nižšiu mieru fragmentácie. Moduly Huasun HJT 0BB využívajú zapuzdrenie konverzie podradeného (DS) svetla a technológiu tesnenia okrajov PIB, vďaka čomu prinášajú výrazné zvýšenie kapacity výroby energie. Tento pokrok prináša spoľahlivejšie produkty pre majiteľov verejných, komerčných a priemyselných (C&I) a obytných strešných fotovoltických inštalácií.

Úspešná sériová výroba produktov HJT „G12+0BB" a „G12+R +0BB" predstavuje pre spoločnosť Huasun ďalší míľnik v snahe o zvýšenie efektívnosti. Spoločnosť Huasun, ktorá sa zaviazala k pokroku v uplatňovania technológie HJT v priemysle, naďalej podporuje rozsiahle prijatie vysokoúčinných modulov 0BB a dodáva najmodernejšie heterojunkčné produkty s vyššou účinnosťou konverzie, vylepšenou spoľahlivosťou a nižšími úrovňami nákladov na elektrickú energiu (LCOE) pre fotovoltické projekty na celom svete.

Kontakt spoločnosti Huasun Energy

Webová stránka: www.huasunsolar.com

E-mail: sales@huasunsolar.com

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2399785/Huasun_Launches_Zero_Busbar__0BB__Heterojnction_Solar_Modules.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2393329/Huasun_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring