OTS: Kampaň zamestnancov ´Športujem. Ako ty´

TASR, 6. októbra 2016 10:00

Bratislava 6. októbra (TASR-OTS) - Po národnom kastingu na Slovensku sa 25 zamestnancov INTERSPORTU kvalifikovalo na tváre športového obchodu č. 1. Ostatné krajiny, v ktorých INTERSPORT pôsobí, túto sľubnú kampaň prevzali.

Mysleli by si Armin Kaiser z Rakúska a Edit Viktória Bakosová z Maďarska, že sa raz budú pozerať na svet z veľkých billboardov? Tušili Lukáš Pospíšil z Česka alebo Dr. Róbert Gálfy zo Slovenska o tom, že sa raz objavia na tisícoch letákov INTERSPORT? A čo majú spoločné?

Všetci štyria sú športoví nadšenci a kouči INTERSPORTU a spolu s ďalšími 25 kolegami uspeli v kastingu. Vo všetkých štyroch partnerských krajinách INTERSPORTU, t. j. v Rakúsku, Maďarsku, na Slovensku a v Českej republike sa do súťaže zapojilo vyše 100 zamestnancov INTERSPORTU.

Od polovice septembra sa na miliónoch letákov, poukážkových knižkách a plagátoch objavilo celkom 69 kandidátov. Niektorých bude vidno i na veľkoplošných obrazovkách v obchodoch.

Koho sme hľadali?

Hľadali sme tvár novej kampane INTERSPORTU s názvom "Športujem. Ako ty". Nehľadali sme ďalšiu slovenskú topmodelku, ale kolegyne a kolegov, ktorých ich obľúbený šport naozaj baví. Ktorí vyžarujú sympatiu a pritom vyzerajú autenticky, ale aj zdravé športové typy. Ktorí vedia, kde sú a kto sú. Plánovali sme rôznorodosť, a to vo všetkých vekových skupinách. Pod heslom „Hľadáme Tvoju tvár - nie tvoje telo!“ išlo o poctivý nábor ľudí zo „skutočného“ sveta INTERSPORTU.

Nové reklamné vystúpenie s autentickými svedectvami

Kampaň „Športujem. Ako Ty“ začne túto jeseň. INTERSPORT chce priniesť značku INTERSPORT ešte bližšie k zákazníkom a stať sa v regióne uprednostňovaným športovým partnerom. Do kampane sú zapojené rôzne druhy športu, ktoré sa menia opakovane a podľa sezóny - vierohodne a autenticky.

Záujem stať sa tvárou kampane prejavilo 117 kandidátov, z ktorých prvých už vybrala špeciálna porota. Potom sa v Rakúsku, Českej republike a Maďarsku konalo vzrušujúce fotenie. Prípravy s profesionálnymi vizážistami a fotografmi boli pre kandidátov absolútnym zlatým klincom.

Čísla, dáta, fakty

INTERSPORT INTERNATIONAL prevádzkuje okolo 5500 obchodov v 45 krajinách.

Vedenie INTERSPORTU Austria

Manažment: Dipl. Kfm. Mathias Boenke

Radi Vám odpovieme na ďalšie otázky

Kontakt:

Isabel Höglinger

INTERSPORT Austria

Flugplatzstraße 10, 4600 Wels

tel. +43 7242 233 30203

mail: isabel.hoeglinger@intersport.at

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring