OTS: Obchodná spoločnosť ´TurbineAero, Inc.´ otvorila nové pracovné...

TASR, 11. októbra 2018 11:17

Obchodná spoločnosť "TurbineAero, Inc." otvorila nové pracovné stredisko v Thajsku, ktorej novým výkonným riaditeľom bude Robert Wilson

Mesto Chandler, Arizona & mesto Chonburi, Thajsko - 9. októbra (TASR-OTS) (BUSINESS WIRE) - Obchodná spoločnosť "TurbineAero" dnes ohlásila prevratnú oslavu pri príležitosti nového pracovného strediska v Thajsku, v priemyselnej zóne - AMATA CITY, v meste Chonburi, v blízkosti Bangkoku; ktorej novým vedúcim bude Robert Wilson, ktorý sa pridá k spoločnosti ako nový výkonný riaditeľ.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Pozri celý obsah tu: https://www.businesswire.com/news/home/20181009006098/en/

(Fotografia: Business Wire)

Obchodná spoločnosť „TurbineAero“ s centrálou v meste Chandler, Arizona, USA, je jedným zo svetových lídrov ako súkromná spoločnosť poskytujúca služby údržby, opravy a revízie komponentov vzdušného priestoru so zameraním na pomocné energetické jednotky a ďalšie súvisiace súčiastky. Nová budova o veľkosti 80 000 m2 zastreší až 250 zamestnancov, ktorí budú mať na starosť testovanie najnovšej technológie a budú zabezpečovať činnosti údržby, opravy a revízie súčiastok a systémov lietadiel pre našich svetových zákazníkov vrátane pomocných energetických jednotiek, vymeniteľných súčiastok a údržby, opravy a revízie súčiastok a ich častí.

"Sme šťastní, že začneme pracovať na výstavbe nového pracovného strediska spoločnosti "TurbineAero" v Ázii pre účely poskytovania služieb v oblasti leteckého priestoru. Toto nové pracovné stredisko len zdôrazňuje, akým rastom si prešla spoločnosť "TurbineAero" za posledné dva roky a je dôkazom vývoja leteckého priemyslu v Thajsku. Sme šťastní, že môžeme byť toho súčasťou. Toto nové pracovné stredisko bude obsahovať 3 úplné nové testovacie bunky digitálnych pomocných energetických jednotiek a rovnako aj najmodernejšie nedeštruktívne testovanie, a zariadenia na kontrolu, opravu a revíziu. Najmodernejšie zariadenia a plán výrobného procesu nám umožní oveľa viac skvalitniť obrat, efektívnosť a výkonnosť," povedal Peter Gille, viceprezident a generálny manažér spoločnosti v odbore opravy pre oblasť Ázie. "Výstavba pracovného strediska takéhoto druhu je náročná a nákladná, čo dokazuje, že vedenie našej spoločnosti má plnú dôveru Thajského kráľovstva a jeho snáh posilniť pozíciu krajiny prostredníctvom ekonomiky postavenej na inováciách a službách v Juhovýchodnej Ázii."

Zároveň s oznámením o novom pracovnom stredisku v Thajsku bolo tiež zverejnené, že Robert Wilson bude novým výkonným riaditeľom pre spoločnosť "TurbineAero, Inc." Predtým, ako sa stal výkonným riaditeľom, Robert v roku 2014 založil spoločnosť "Aerospace Advisory Group, LLC". Pracoval pre popredné letecké spoločnosti v oblasti poradenstva a zastával funkcie vo vedení. Rob pôsobil 27 rokov v riadiacich pozíciách v spoločnosti "Honeywell" a v spoločnostiach, ktoré boli ich právnymi predchodcami, kde pracoval so zákazníkmi komerčných leteckých spoločností, armády a obchodnej leteckej dopravy. Posledných 9 rokov svojej pracovnej kariéry v spoločnosti "Honeywell" pôsobil ako prezident pre oblasť obchodnej a komerčnej leteckej dopravy.

"Som poctený a nadšený, že budem viesť celosvetový tím spoločnosti "TurbineAero" - tím špecialistov na pomocné energetické jednotky a začneme vzrušujúcu fázu ďalšieho rastu našej spoločnosti. Sme potešení, že uskutočňujeme kľúčový krok v budovaní zariadenia svetovej úrovne pre náš skúsený "TurbineAero" tím v Thajsku a poskytneme tak našim súčasným, ako aj budúcim regionálnym zákazníkom kvalitnejšie služby," povedal Robert Wilson.

O obchodnej spoločnosti "TurbineAero, Inc."

Obchodná spoločnosť "TurbineAero" je lídrom pre oblasť vzdušného priestoru ako poskytovateľ komplexných, flexibilných a spoľahlivých riešení pre celosvetovú leteckú komunitu. Ako celosvetovo najväčší poskytovateľ služieb leteckého priestoru spoločnosť opravuje, predáva, prenajíma, testuje a overuje pomocné energetické jednotky a ďalšie súčiastky s tým súvisiace, ktoré tvoria ich príslušenstvo. Obchodná spoločnosť "TurbineAero" pôsobí súčasne v 4 lokalitách, 3 prevádzky sa nachádzajú blízko Phoenixu, AZ, a 4. lokalita pôsobnosti spoločnosti je práve otvorené pracovné stredisko v Thajsku v blízkosti Bangkoku. Pre viac informácií prosím navštív www.turbineaero.com.

Pozri zdroj na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181009006098/en/

Kontakty: Pre viac informácii (kontakt len pre tlač): TurbineAero, Inc. Lisa Gates (480) 824-2700 Lisa.gates@turbineaero.com

Zdroj: TurbineAero, Inc. Multimediálny obsah

Fotografia (Fotografia: Business Wire)

Fotografia (Fotografia: Business Wire)

Fotografia (Fotografia: Business Wire)

Fotografia (Fotografia: Business Wire)

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring