OTS: Spoločnosť Kohler Co. bola predstavená ako hlavný partner tímu Mancheste...

TASR, 13. júla 2018 15:37

12. júla 2018 11:47 UTC

Spoločnosť Kohler Co. bola predstavená ako hlavný partner tímu Manchester United

Spoločnosť Kohler bude prvým partnerom, ktorého logo sa objaví na rukávoch tričiek mužských i ženských tímov Manchester United

MANCHESTER, Anglicko--(BUSINESS WIRE) (TASR-OTS) -- (NYSE: MANU) Manchester United a Kohler, globálna značka životného štýlu so sídlom v meste Kohler v štáte Wisconsin v USA, sa dohodli na viacročnom globálnom partnerstve. Logo značky KOHLER sa bude nachádzať na rukávoch najkultovejšieho a najpredávanejšieho klubového trička určeného pre mužské aj ženské tímy. Partnerstvo zahŕňa aj spoločnú účasť na hrách, inovatívne zlepšenia klubových zariadení, globálne projekty udržateľnosti a sociálnej zodpovednosti a ďalšiu partnerskú spoluprácu s fanúšikmi tímu Manchester United a zákazníkmi a spolupracovníkmi spoločnosti Kohler.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20180712005392/en/

(fotografia)

Zľava doprava: David Kohler, generálny riaditeľ spoločnosti Kohler, Richard Arnold, generálny riaditeľ skupiny Manchester United na štadióne Old Trafford (Fotografia: Business Wire)

Spoločnosť Kohler Co. je lídrom v oblasti dizajnu a inovácií kuchynských a kúpeľňových výrobkov a jedným z najväčších výrobcov napájacej siete na svete. Spoločnosť bola založená v roku 1873, jej dve organizácie existujú už viac ako 140 rokov a zdieľajú dlhú históriu založenú na tradícii, výnimočnosti a inováciách, ako aj spoločnú víziu, ktorá má pozitívny vplyv na svet.

Tím Manchester United a spoločnosť Kohler oslávia partnerstvo s fanúšikmi Manchester United po celom svete 19. júla, keď budú nové dresy na sezónu 2018/19 po prvý krát oblečené mužským tímom na otváracom zápase na Tour 2018 proti klubu America v meste Phoenix v štáte Arizona. Tričká budú predstavené budúci týždeň.

Generálny riaditeľ skupiny Manchester United Richard Arnold povedal:

"Je potešením privítať spoločnosť Kohler do rodiny Manchester United ako hlavného partnera a nášho prvého sponzora, ktorého logo bude uvedené na rukávoch tričiek pre mužov i ženy. Naše tričko predstavuje oveľa viac ako to, čo nosíme, je stelesnením vášne našich fanúšikov a ich oddanosti klubu."

"Spoločnosť Kohler je známa po celom svete nielen svojim špičkovým dizajnom a luxusnými výrobkami, ale aj skutočným záväzkom voči správe dozoru a udržateľnosti a je vzrušujúcim doplnkom našej rodiny obchodných partnerov."

David Kohler, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Kohler Co. povedal:

"Naše partnerstvo s Manchester United ponúka nové príležitosti na prezentáciu kvality produktov a služieb spoločnosti Kohler nadšeným fanúšikom najrozsiahlejšieho a najuznávanejšieho športového tímu na planéte. Sme nadšení, že pomôžeme budovať našu globálnu značku medzi ľuďmi, ktorí stotožňujú samých seba a svoj životný štýl so špičkovými inováciami a túžbou urobiť svet lepším miestom."

"Základnou súčasťou vzťahu je podpora nového profesionálneho ženského tímu. Tešíme sa na ich debut a našu nepretržitú podporu. Manchester United stelesňuje trvalú excelenciu vo všetkom čo robí, a naše spoločné hodnoty sú dokonalou zhodou, keďže rozširujeme našu rýchlo rastúcu medzinárodnú prítomnosť do nových regiónov s účelom a zmysluplnou prítomnosťou. "

O tíme Manchester United

Manchester United je jedným z najpopulárnejších a najúspešnejších športových tímov na svete, ktorý hrá jeden z najobľúbenejších diváckych športov na svete. Vďaka 140-ročnej tradícii sme vyhrali 66 trofejí, čo nám umožnilo vytvoriť poprednú svetovú športovú značku a celosvetovú komunitu s 659 miliónmi nasledovníkov. Naša veľká, vášnivá komunita poskytuje tímu Manchester United celosvetovú platformu na vytváranie významných príjmov z viacerých zdrojov vrátane sponzorstva, merchandisingu, licencovania produktov, nových médií a mobilných zariadení, vysielania a zápasov.

O spoločnosti Kohler Co.

Spoločnosť Kohler, založená v roku 1873 so sídlom v meste Kohler v štáte Wisconsin, patrí k najstarším a najväčším súkromným spoločnostiam v Amerike, ktorú tvorí takmer 37 000 spolupracovníkov. S viac ako 50 výrobnými miestami po celom svete je spoločnosť Kohler globálnym lídrom v oblasti dizajnu, inovácií a výroby kuchynských a kúpeľňových výrobkov; motorov a napájacích sietí; luxusných vitrín a dlaždíc; a je vlastníkom/prevádzkovateľom dvoch najlepších svetových päťhviezdičkových pohostinských a golfových destinácií v meste Kohler v štáte Wisconsine a v St. Andrews v Škótsku. Golfové ihrisko Kohler's Whistling Straits bude hostiteľom Ryder Cup 2020. Viac informácií nájdete na stránke www.KohlerUnited.com

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180712005392/en/

Kontakty

Manchester United

Kate Lowe

+44 (0) 161 868 8427

kate.lowe@manutd.co.uk alebo

Kohler Co.

Stephen Maliszewski

stephen.maliszewski@kohler.com

Zdroj: Manchester United

Multimédiá

Video

Manchester United's Group MD, Richard Arnold and Kohler CEO, David Kohler discuss their shirt sleeve partnership, the first of its kind for the club

Fotografia

Zľava doprava: David Kohler, generálny riaditeľ spoločnosti Kohler, Richard Arnold, generálny riaditeľ skupiny Manchester United na štadióne Old Trafford (Fotografia: Business Wire)

Logo

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring