OTS: SUNRATE spolupracuje so spoločnosťou YeePay ...

TASR, 30. apríla 2024 10:47

OTS: SUNRATE spolupracuje so spoločnosťou YeePay, aby čínskym spoločnostiam umožnila globálnu expanziu

Singapur, 30. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť SUNRATE, inteligentná globálna platforma pre platby a správu pokladnice, oznámila svoje partnerstvo so spoločnosťou YeePay, popredným poskytovateľom podnikových platobných riešení, s cieľom umožniť čínskym spoločnostiam expandovať na globálne trhy.

S pokračujúcim trendom zvyšovania vzájomnej prepojenosti na celom svete bude Čína aj naďalejdôležitým hráčom v globálnom rozvoji a čínske podniky viac ako kedykoľvek predtým zohrávajú kľúčovú úlohu na medzinárodnej scéne. S cieľom lepšie sa prispôsobiť medzinárodnej konkurencii a reagovať na globálne výzvy sa však vytvorenie a dodržiavanie spoľahlivých rámcov dodržiavania predpisov stalo základom konkurencieschopnosti a nevyhnutnou požiadavkou medzinárodných podnikov. Medzi hlavné výzvy, ktorým podniky čelia v procese internacionalizácie, patrí dodržiavanie predpisov a bezpečnosť cezhraničných B2B platieb.

Keďže Štátna rada predstavila nariadenia o dohľade nad nebankovými platobnými inštitúciami a ich správe (ďalej len „nariadenia"), ktoré nadobudnú účinnosť 1. mája 2024, spoločnosti YeePay a SUNRATE aktívne prijmú všetky regulačné požiadavky a pomôžu malým a stredným podnikom (MSP) bezproblémovo prejsť na globálnu úroveň – vybudovaním kompatibilného a bezpečného globálneho platobného riešenia na jednom mieste a vyhodnotením globálnych príležitostí na rast.

Bin Tang, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti YeePay, povedal: „Strategická spolupráca medzi spoločnosťami YeePay a SUNRATE ešte viac zvýši súlad a bezpečnosť cezhraničných platieb. SUNRATE aj YeePay budú neustále posilňovať riadenie rizík, chrániť práva používateľov a aktívne skúmať nové modely spolupráce a služby s cieľom poskytovať čínskym podnikom expandujúcim po celom svete bezpečné, pohodlné a nákladovo efektívne platobné a transakčné služby. Okrem toho dúfame, že sa k nám pridá viac partnerov, ktorí budú poskytovať lepšie transakčné služby pre čínske podniky pri ich globálnej expanzii."

Paul Meng, spoluzakladateľ spoločnosti SUNRATE, povedal: „Pre spoločnosť SUNRATE sú bezpečnosť a dodržiavanie predpisov základom našich obchodných operácií. S expanziou na rôzne trhy si spoločnosť SUNRATE zachováva kompatibilné lokálne operácie vrátane dôkladnej spolupráce so známymi miestnymi finančnými inštitúciami. Sme radi, že sme nadviazali strategické partnerstvo so spoločnosťou YeePay, ktoré umožní obom spoločnostiam spolupracovať a vytvoriť bezpečnejšie a efektívnejšie globálne obchodné platobné a inkasné služby pre čínske podniky."

O spoločnosti SUNRATE

SUNRATE je inteligentná globálna platforma na riadenie platieb a pokladnice pre podniky na celom svete. Od svojho vzniku v roku 2016 je spoločnosť SUNRATE uznávaná ako popredný poskytovateľ riešení a vďaka svojej špičkovej vlastnej platforme, rozsiahlej globálnej sieti a robustným rozhraniam API umožňuje spoločnostiam pôsobiť a škálovať lokálne aj globálne vo viac ako 190 krajinách a regiónoch.

Spoločnosť SUNRATE, ktorá má celosvetové obchodné ústredie v Singapure a kancelárie v Hongkongu, Jakarte, Londýne a Šanghaji, spolupracuje s najlepšími svetovými finančnými inštitúciami, ako sú Citibank, Standard Chartered, Barclays a J.P. Morgan. Viac informácií o spoločnosti SUNRATE nájdete na stránke https://www.sunrate.com/

O spoločnosti YeePay

Spoločnosť YeePay bola založená v roku 2003 a je jedným z popredných poskytovateľov podnikových platobných služieb v Číne. Spoločnosť poskytuje komplexné platobné riešenia pre podniky, ktoré integrujú viaceré platobné kanály vrátane online, mobilných a offline platieb vo frontende a zefektívňujú procesy zúčtovania v backende. Kľúčovou výhodou spoločnosti YeePay sú riešenia na mieru a služby s pridanou hodnotou pre priemyselné vertikály vrátane leteckej dopravy a cestovania, nového maloobchodu, internetových financií, administratívy a vzdelávania, cezhraničných služieb atď. YeePay je držiteľom platobnej licencie od Čínskej ľudovej banky a cezhraničnej licencie od Štátnej devízovej správy.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2399959/0429.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring