OTS: Temu sa pridáva k pracovnej skupine Anti-Phishing ...

TASR, 26. apríla 2024 11:54

OTS: Temu sa pridáva k pracovnej skupine Anti-Phishing Working Group na boj proti online a kybernetickým podvodom

Boston 26. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Temu, platforma elektronického obchodu známa svojim cenovo dostupným a kvalitným tovarom, sa pripojila k Anti-Phishing Working Group (APWG), globálnej koalícii zameranej na boj proti krádežiam identity a online podvodom.

Skupina APWG, založená v roku 2003, spája úsilie popredných technologických spoločností, finančných inštitúcií, špičkových firiem v oblasti kybernetickej bezpečnosti a vládnych agentúr v boji proti kybernetickej kriminalite. Spolupráca zahŕňa výmenu údajov, vedenie výskumu a organizovanie kampaní na zvyšovanie povedomia verejnosti. Phishing, rozšírený kybernetický trestný čin, sa snaží nezákonne zhromažďovať citlivé informácie prostredníctvom podvodných komunikačných kanálov.

V roku 2023 zdokumentovali členovia APWG takmer päť miliónov phishingových útokov na celom svete, čo je rekord, ktorý podčiarkuje rastúcu hrozbu.

Spoločnosť Temu dúfa, že v rámci členstva v APWG prispeje svojimi skúsenosťami k ochrane údajov o zákazníkoch a zmarí snahy o podvodné imitátorstvo. Zároveň sa môže poučiť zo skúseností ostatných členov vrátane najnovších osvedčených postupov v boji proti phishingu a krádežiam identity.

„Bezpečný nákup má pre našich zákazníkov absolútny význam, najmä keď expandujeme na viac trhov na celom svete," povedal hovorca spoločnosti Temu. „Pripojením k APWG podčiarkujeme svoje odhodlanie chrániť používateľov pred podvodmi a držať krok s najnovšími globálnymi osvedčenými postupmi v oblasti prevencie kybernetickej kriminality."

Rozhodnutie spoločnosti Temu vstúpiť do skupiny APWG je súčasťou jej neustálej snahy o zaistenie bezpečného nákupného prostredia pre svojich zákazníkov. Od svojho založenia v USA zaznamenala platforma výrazný rast a dnes pokrýva 58 trhov po celom svete.

Vo februári spoločnosť Temu úspešne absolvovala hodnotenie bezpečnosti mobilných aplikácií (MASA) a získala certifikát od poprednej globálnej nezávislej testovacej organizácie DEKRA. Toto osvedčenie zdôrazňuje záväzok spoločnosti Temu zvýšiť súkromie a bezpečnosť používateľov. V novembri platforma uzavrela partnerstvo so spoločnosťou HackerOne so sídlom v San Franciscu, ktorá sa zaoberá kybernetickou bezpečnosťou, aby spoločne spustili program „bug bounty", ktorý povzbudzuje etických hackerov, aby hľadali a nahlasovali slabé miesta v zabezpečení. Spoločnosť Temu tiež posilnila zabezpečenie prihlásenia pre svojich používateľov zavedením viacfaktorovej autentifikácie.

O spoločnosti Temu

Temu je online trhovisko, ktoré spája spotrebiteľov s miliónmi predajcov, výrobcov a značiek po celom svete s cieľom umožniť im žiť čo najlepší život. Spoločnosť Temu je odhodlaná ponúkať cenovo najdostupnejšie a kvalitné produkty, ktoré umožnia spotrebiteľom aj predajcom plniť si svoje sny v inkluzívnom prostredí.

O skupine APWG

Pracovná skupina Anti-Phishing Working Group (APWG), založená v roku 2003, je neziskové priemyselné združenie zamerané na eliminovanie krádeží identity a podvodov v dôsledku rastúceho problému phishingu, crimeware a e-mailového spoofingu. Členstvo je otvorené pre finančné inštitúcie, online maloobchodníkov, poskytovateľov internetových služieb, poskytovateľov riešení, komunity orgánov činných v trestnom konaní, vládne agentúry, multilaterálne zmluvné organizácie a mimovládne organizácie. APWG združuje viac ako 2200 podnikov na celom svete.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring