Hisense posúva na veľtrhu CES 2024 hranice technológie ...

TASR, 10. januára 2024 9:31

Hisense posúva na veľtrhu CES 2024 hranice technológie displejov a prísľub života podľa scenárov

Prezident spoločnosti Hisense Americas, David Gold predniesol hlavný prejav o prísľube Hisense zblížiť svet začlenením technológií displejov do každodenného života.

Las Vegas 10. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hisense, globálna spoločnosť v oblasti elektroniky a domácich spotrebičov, ohlasuje na veľtrhu CES 2024 nové produkty a víziu značky. David Gold, prezident spoločnosti Hisense Americas predniesol hlavný prejav, v ktorom prisľúbil pokračovať v „posúvaní hraníc technológií displejov" vedúc spoločnosť k „pretváraniu scenárov, kde sú obrazovky nenahraditeľné. Zachádzame za hranice technológií a spájame naše riešenia a skúsenosti do nekonečných každodenných nastavení."

S produktmi Hisense dostupnými vo viac ako 160 krajinách, podporovaná 66 zahraničnými spoločnosťami a kanceláriami, 34 priemyselnými parkmi a 25 strediskami výskumu a vývoja zažila spoločnosť v priebehu posledného desaťročia mimoriadny rast a pokračuje vo využívaní technológií displejov na podporu potrieb spotrebiteľov. Dosah Hisense siaha ďaleko nad rámec domácností a do viacerých aspektov každodenného života: vstupuje to kancelárií, tried, nemocníc, na štadióny, do vozidiel fyzickými riešeniami a prostredníctvom pohlcujúcich riešení rozšírenej a virtuálnej reality.

David Gold zhrnul prísľub spoločnosti Hisense počas svojho hlavného prejavu do slov: „Hisense je nielen o budovaní obrazoviek, je o vytváraní scenárov. Našim prísľubom je zbližovať svet začleňovaním technológie displejov do každodenného života, ponúkajúc skúsenosti, ktoré siahajú za hranicu obrazovky a stávajú sa súčasťou príbehu, ktorý žijete."

Prelomový koncept na zlepšenie domácej zábavy

Inovácie v oblasti displejov boli načrtnuté na príkladoch konkrétnych scenárov produktov s displejmi a nových technológiách, najmä v oblasti prevratnej technológie laserových televízorov, špičkových televízorov ULED a spojením inteligentnej platformy ConnectLife od Hisense s operačným systémom VIDAA TV.

Rad ULED od Hisense sa stará o potreby spotrebiteľov, čo sa týka kvality, výkonu a hodnoty. Technológia mini LED bola tiež integrovaná do celej prémiovej zostavy televízorov, transformujúc spôsob, akým sa definuje domáca zábava tým, že umožňuje všestrannosť v riešeniach zábavy pre rodiny. Ďalšie produkty, ktoré sa nachádzajú v stánku Hisense, je nový laserový televízor s obrazovkou 8K Sonic, televízor s ultra tmavou obrazovkou a laserová technológia TriChroma s novou technológiou dynamického riadenia svetla (Dynamic Light Steering).

Vytvárame skúsenosti prekračujúce hranice tradičných displejov David Gold načrtol šírku vplyvu, ktorú prinášajú inovácie technológií displejov, ilustrujúc na konkrétnych príkladoch, keď spoločnosť Hisense povzniesla každodenné scenáre.

Napríklad, ako B2B displeje od Hisense zohrávajú ústrednú úlohu v profesionálnom a vzdelávacom prostredí v čase, keď práca na diaľku a globálna konektivita menia definíciu spolupráce, umožňujúc komunikáciu bez námahy a to či už osobne alebo na diaľku. Čo sa týka športu a zábavy, LED displeje, video steny a digitálna elektronická reklama v arénach približujú nadšencov športu a návštevníkov koncertov ešte bližšie k dianiu, aby nezmeškali ani okamih. V oblasti medicíny poskytujú presné a moderné zobrazovacie technológie na ultrazvukoch, po obrazy podsvietené doma na televíznych obrazovkách, všade tam vdychuje život tomuto ústrednému momentu. Možnosti vzájomného prepojenia sú nekonečné.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2313617/Hisense_CES_2024_President_Speech.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2313618/Hisense_CES_2024_media_event.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring