OTS: 113. veľtrh Canton Fair, najväčšie čínske podujatie zahraničného...

TASR, 16. apríla 2013 10:50

113. veľtrh Canton Fair, najväčšie čínske podujatie zahraničného obchodu, privítal prvých návštevníkov

Guangzhou, Čína, 16. apríla (TASR-OTS) /PRNewswire/ - Účastníci veľtrhu odpočítavali posledné hodiny do začiatku 113. veľtrhu Canton Fair, ktorý je najprestížnejšou obchodnou prehliadkou v Číne. Jeho jarné pokračovanie odštartovalo v meste Guangzhou 15. apríla, kedy organizátori privítali účastníkov na najprofesionálnejšie pripravenom veľtrhu s najlepšími službami v súčasnosti.

113. veľtrh Canton Fair hostí takmer 60.000 vystavujúcich stánkov, pričom organizátori sa snažili starostlivo vybrať tých najlepších vystavovateľov. Viac čínskych návštevníkov bude pozvaných do Medzinárodného pavilónu, kde budú svoje špičkové produkty ponúkať zahraniční vystavovatelia. V rámci veľtrhu sa uskutoční celý rad workshopov, fór a podujatí zameraných na nadväzovanie kontaktov so špeciálnym dôrazom na ruský trh. Došlo k rozšíreniu ponuky veľtrhu v oblasti dizajnu produktov a centra propagácie obchodu, kde bude vystavovať 45 spoločností z oblasti dizajnu z 10 krajín.

Na tomto ročníku veľtrh predstaví aj svoju oficiálnu platformu na elektronické obchodovanie E-CantonFair.com, v rámci ktorej bude svojim klientom ponúkať komplexnejšie a rozmanitejšie služby. Budú predstavené úplne nové služby, ako je napríklad "Jednoduché financovanie na veľtrhu Canton Fair (Easy Financing on Canton Fair)", ktorá bude slúžiť čínskym exportérom a malým a stredným spoločnostiam ako záložný nástroj a tiež "Veľtrhový asistent (Canton Fair Assistant)", ktorý pre návštevníkov veľtrhu zabezpečí online a offline komunikáciu medzi dodávateľmi a organizáciami.

Veľtrh Canton Fair nezabúda ani na dobrú propagáciu v zahraničí, pričom sa zameriava na 38 prémiových trhov. Na cesty sa vydalo osem propagačných tímov a v spolupráci so zahraničnými partnermi boli úspešne zorganizované propagačné akcie v 21 vybraných destináciách na celom svete.

Napriek finančnej kríze v roku 2008 a zhoršujúcim sa ekonomickým podmienkam prichádzajú v posledných rokoch na veľtrh Canton Fair zahraniční zákazníci z rôznych kútov sveta pôsobiaci v rôznych obchodných odvetviach. Mnohí z nich prichádzajú preto, aby si pozreli dostupné čínske produkty, ktorých konkurencieschopnosť sa neustále zvyšuje.

"Toto je nepochybne jeden z najlepších obchodných veľtrhov na svete," hovorí Vasilij Samochvalov, riaditeľ ruskej spoločnosti SKL Group pre produktový rad, ktorý sa na veľtrhu zúčastňuje pravidelne už šesť rokov. "Odporúčam návštevníkom, aby sem prišli dva razy do roka. Zažijú neprekonateľnú úroveň organizácie a obchodných príležitostí."

Organizátori podujatia sa už teraz tešia na privítanie návštevníkov z celého sveta na 113. veľtrhu Canton Fair, ktorý predstavuje najlepšiu bránu na čínsky trh.

Veľtrh sa bude konať od 15. apríla do 5. mája a pozostáva z 3 fáz a 15 kategórií odborov. Ďalšie informácie môžete získať na adrese: http://www.cantonfair.org.cn/en/index.asp

Kontakt: p. Wu Xiaoying Tel: +86-20-8913 8628 Email: xiaoying.wu@cantonfair.org

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt vs

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring