OTS: 134. Kantonský veľtrh naberá na obrátkach ...

TASR, 26. septembra 2023 9:27

OTS: 134. Kantonský veľtrh naberá na obrátkach a novú propagáciu zameriava na Nemecko, Turecko a Holandsko

Kanton 26. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Chu Shijia, viceprezident a generálny tajomník Kantonského veľtrhu a generálny riaditeľ Čínskeho centra zahraničného obchodu, viedol od 5. do 13 septembra uznávanú delegáciu na rozsiahlej propagačnej ceste do Nemecka, Turecka a Holandska. Súčasťou cesty boli úspešné propagačné stretnutia a semináre v troch krajinách, na ktorých sa zúčastnilo celkovo viac ako 210 podnikateľov, a návštevy významných výstav a veľtrhov, ako sú Messe Frankfurt, Koelnmesse a Messe Düsseldorf. Nadviazali spoluprácu s vplyvnými organizáciami, ako napríklad German-Asian Business Circle, Ankarská obchodná komora, Istanbulská obchodná komora, Rada pre zahraničné ekonomické vzťahy Turecka (DEİK) a Európsko-čínska sieť pre stretnutia, podnety, konferencie a výstavy (ECMN).

Vo významných spoločnostiach, ako sú Metro AG a Koopman International, sa uskutočnili výskumy v teréne s cieľom podporiť praktickú spoluprácu na výstavných projektoch, ktoré vyústili do chvályhodných výsledkov.

Chu Shijia na stretnutiach s podnikateľskou obcou zdôraznil významný pokrok dosiahnutý v rámci komplexnej spolupráce medzi Čínou a týmito tromi krajinami. Neochvejná podpora vedenia pozdvihla túto spoluprácu na novú úroveň a priniesla výrazný prospech podnikom aj ľuďom. Vzhľadom na to srdečne pozval podniky z týchto troch krajín, aby sa zúčastnili Kantonského veľtrhu a naplno využili túto účinnú platformu na podporu obchodu. To poskytne skvelú príležitosť na nadviazanie nových partnerstiev a odhalenie nových obchodných perspektív.

Zástupcovia týchto troch krajín jasne podporili obchodovanie s Čínou a zdôraznili obrovský potenciál ich spolupráce. Zaviazali sa, že budú organizovať skupiny, ktoré sa zúčastnia na výstave a využijú jedinečné príležitosti, ktoré ponúka Kantonský veľtrh.

Kantonský veľtrh zavádza vo svojom 134. ročníku niekoľko zaujímavých zmien. Veľtrh optimalizuje a upravuje niektoré výstavné plochy a vyzýva všetkých kupujúcich, aby si podľa toho naplánovali svoju návštevu. Viac informácií sa nachádza na oficiálnej webovej stránke. Okrem toho pripomína všetkým zahraničným kupujúcim, ktorí sa chcú zúčastniť na mieste, aby sa vopred zaregistrovali a zabezpečili si tak bezproblémovú účasť.

Funkcia predbežnej registrácie je teraz k dispozícii na stránke https://www.cantonfair.org.cn/en-US/pages/655692320955457536.

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2219424/Canton_Fair.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring