OTS: 5. výročie Bybit: #High5Bybit a oslava rekordného obchodovania

TASR, 3. januára 2024 9:34

Dubaj 3. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, tretia najväčšia kryptoburza podľa objemu, s hrdosťou oznamuje mimoriadny úspech podujatia na oslavu svojho piateho výročia. Test osobnosti #High5Bybit Personality Test a súťaž v obchodovaní za 1 milión Tétherov (1-Million USDT Trading Competition) uchvátili svetovú krypto komunitu a pritiahli viac ako 200 000 účastníkov z viac ako 190 krajín. Podujatie bolo svedkom ohromujúceho 53-miliónového obchodovaného objemu, čo je ukážkou všeobecného nadšenia a zapojenia v rámci krypto priestoru.

Iniciatíva, ktorá prebiehala od 27. novembra od 10:00 hod. koordinovaného svetového času (UTC) do 25. decembra 2023 10:00 hod. UTC, predstavila jedinečnú kombináciu testu osobnosti #High5Bybit Personality Test a súťaže v obchodovaní za 1 milión Tétherov (USDT). Povzbudzovala kryto nadšencov, aby poznávali svoju osobnú obchodnú identitu, zabezpečili si nezameniteľné tokeny (NFT) a zapojili sa do tímovej súťaže, ktorou sa odmeňovalo majstrovstvo v obchodovaní.

Oslava piateho výročia Bybit bola zameraná na to, aby oslovila obchodníkov všetkých typov osobností, oceňujúc rozmanité taktiky a stratégie v rámci krypto komunity. Inovatívny nápad roztriediť používateľov do 16 rôznych tímov podľa ich typickej osobnosti pri obchodovaní dodalo súťaži dodatočnú dávku vzrušenia.

Päť najlepších typov osobnosti s najvýznamnejším zastúpením boli ISFP, ISTJ, ISTP, INFP a ISFJ, odrážajúc široký záber iniciatívy.

Zaujímavé je, že skupina s najvyšším obchodovaným objemom bola označená ako INTJ, keď predviedla svoj strategický prístup k obchodovaniu. Na druhej strane bola skupinou s najnižším obchodovaným objemom skupina ESFJ. Ďalej sa zistilo, že skupina s najmenším počtom účastníkov bola ENTJ, čo poukazuje na rozmanitý a inkluzívny charakter kampane.

„Sme nadšení ohromnou podporou a účasťou na našej oslave piateho výročia. Test osobnosti „#High5Bybit Personality Test" a súťaž v obchodovaní za 1 milión Tétherov (USDT) sú dôkazom rôznorodej obchodnej komunity plnej života, vďaka ktorej je kryptoburza Bybit skutočne osobitná." povedal Ben Zhou, Co-founder a CEO v Bybit.

„Vyjadrujeme svoju vďaku krypto nadšencom z celého sveta, vďaka ktorým mala táto udalosť ohromný úspech. Rekordné čísla a fascinujúci pohľad na osobnosti, čo sa týka obchodovania, ďalej vyzdvihujú oddanosť Bybit pre inovácie a zapojenie komunít aj v roku 2024."

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je treťou najväčšou burzou kryptomien z hľadiska objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, nepretržitý zákaznícky servis a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2309530/Bybit_s_5th_Anniversary__High5Bybit_Record_Breaking_Trading_Celebration.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/4474597/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring