OTS: Adamas One Corp. (Prenosná elektráreň) oznamuje ...

TASR, 10. novembra 2023 9:49

OTS: Adamas One Corp. (Prenosná elektráreň) oznamuje založenie spoločnosti Adamas Technologies

Kompletne vlastnená dcérska spoločnosť sa zameria na výskum a vývoj, partnerstvo a implementáciu riešení v oblasti laboratórne vyrábaných diamantov pre odvetvie technológií

Scottsdale 10. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Adamas One Corp. (Nasdaq: JEWL) („Adamas One", „Adamas" alebo „Spoločnosť"), The Original Lab-Grown Diamond Company™, high-tech spoločnosť, ktorá využíva vlastnú technológiu na výrobu vysokokvalitných monokryštálov, laboratórne vypestovaných diamantov pre šperky a diamantových materiálov pre technológie a iné priemyselné využitie, dnes oznámila založenie svojej novej dcérskej spoločnosti Adamas Technologies.

Spoločnosť Adamas Technologies bude zodpovedná za výskum a vývoj, partnerstvá a implementáciu riešení s využitím laboratórne vyrábaných diamantov pre priemysel technológií. Tepelná vodivosť a trvanlivosť laboratórne vyrábaných diamantov ich predurčujú na použitie v polovodičových zariadeniach v priemyselnom a technologickom sektore. Patentovaná technológia spoločnosti Adamas poskytuje významnú príležitosť uspokojiť rastúci dopyt v sektore polovodičov.

„Založenie spoločnosti Adamas Technologies nadväzuje na naše nedávno oznámené plány pre zvýšenie našej prítomnosti v sektore polovodičov. Chceme zabezpečiť, aby spoločnosť Adamas One bola vždy v popredí využívania diamantov vyrábaných v laboratóriu v rôznych odvetviach. Veríme, že naše vlastné a patentované technológie nám poskytujú silnú konkurenčnú výhodu v rámci kategórie, najmä pokiaľ ide o adaptáciu laboratórne vyrábaných diamantov v technologickom sektore. Je zrejmé, že pozoruhodné vlastnosti diamantových materiálov ponúkajú riešenia niektorých veľmi zložitých problémov v priemysle," poznamenal Jay Grdina, generálny riaditeľ Adamas One Corp . „Laboratórne vyrobené diamanty umožňujú opakovateľnosť, konzistenciu a spoľahlivosť, čo priemyselné aj technologické aplikácie vyžadujú, a to za cenu, ktorá zabezpečí ich akceptovanie trhom."

Pán Gerald McGuire, prevádzkový riaditeľ spoločnosti Adamas One Corp. bude viesť novovytvorenú dcérsku spoločnosť Pán McGuire má za sebou takmer 30 rokov bohatých skúseností na trhu s polovodičmi a prináša na trh inovatívne integrované a analógové obvody.

„Obzvlášť nás tešia príležitosti na trhoch s polovodičmi. V oblasti tepelných a iných vlastností diamantov sa vyvíja značná aktivita na zvýšenie účinnosti a rýchlosti špičkových obvodov. Laboratórne vyrobené diamanty sa v poslednom čase dostali na úroveň nákladov, kvality a vyrábateľnosti, ktorá umožňuje ich použitie v týchto aplikáciách. Materiály Adamas umožňujú presné chemické zloženie a výrobu z monokryštalického diamantu pomocou našich vlastných procesov a receptúr," uviedol Gerald McGuire. „Využitie laboratórne vyrábaných diamantov je v týchto polovodičových aplikáciách nové a teším sa na prínos nášho tímu, keď sa tento trh objaví," dodal McGuire.

„Mimoriadne fyzikálne vlastnosti diamantov sú už nejaký čas známe. Inovácie, ktoré umožňuje tepelná vodivosť, mobilita nosičov a energetická medzera (bandgap) diamantov, sú len na začiatku," uzavrel McGuire.

O spoločnosti Adamas One Corp.

Spoločnosť Adamas je výrobcom laboratórne pestovaných diamantov, ktorá vo svojich zariadeniach v Greenville v Južnej Karolíne vyrába takmer bezchybné monokryštálové diamanty pre bižutériu a priemyselné aplikácie. Spoločnosť je držiteľom 36 patentov a na pestovanie diamantových kryštálov veľkosti drahokamu a menších kryštálov používa svoje patentované chemické naparovanie (CVD). Laboratórne vypestované diamanty Adamas One™ majú rovnaké fyzikálne, chemické a optické vlastnosti ako prírodné diamanty. Riadené výrobné procesy tejto firmy umožňujú vyrábať veľmi kvalitné, vysoko čisté, jednokryštálové bezfarebné, takmer bezfarebné aj pestro sfarbené diamanty typu IIA vhodné na rôzne priemyselné aplikácie aj na použitie v bižutérii. Spoločnosť má v úmysle predávať svoje diamanty na veľkoobchodnom trhu so šperkami a na priemyselnom trhu. Viac informácií nájdete na lokalite www.adamasone.com.

Nie prírodné. Nie falošné. Len urýchlená dokonalosť. ™

Predbežné vyhlásenia

Táto tlačová správa môže obsahovať „predbežné vyhlásenia" v zmysle oddielu 27A zákona o cenných papieroch z r. 1933, v znení neskorších predpisov, a oddielu 21E zákona o burze cenných papierov z r. 1934, v znení neskorších predpisov. Pokiaľ informácie uvedené v tejto tlačovej správe hovoria o finančných prognózach, informáciách alebo očakávaniach týkajúcich sa našich obchodných plánov, výsledkov činnosti, produktov alebo trhov, alebo sa v nich inak uvádzajú vyhlásenia o budúcich udalostiach, takéto vyhlásenia sú predbežné. Takéto predbežné vyhlásenia možno identifikovať na základe použitých slov ako „mal by", „môže", „zamýšľa", „očakáva", „nazdáva sa", „odhaduje", „projektuje", „predpovedá", „očakáva", „plánuje" a „navrhuje". Hoci sme presvedčení, že očakávania uvedené v týchto predbežných vyhláseniach sú založené na primeraných predpokladoch, existuje množstvo rizík a neistôt, ktoré môžu spôsobiť, že skutočné výsledky sa budú od týchto predbežných vyhlásení podstatne líšiť. Vyzývame vás, aby ste si pozorne prečítali a zvážili všetky varovné vyhlásenia a ďalšie informácie vrátane vyhlásení uvedených pod titulom „Rizikové faktory" a inde v dokumentoch, ktoré z času na čas predkladáme Komisii pre cenné papiere a burzu. Predbežné vyhlásenia sú vyjadreniami platnými len k dátumu daného dokumentu, v ktorom sú obsiahnuté, a Adamas One Corp. sa nezaväzuje aktualizovať žiadne predbežné vyhlásenia s výnimkou prípadov, keď to vyžaduje zákon. Odkazy a prepojenia na webové stránky boli poskytnuté pre uľahčenie a informácie obsiahnuté na týchto webových stránkach nie sú zahrnuté do tejto tlačovej správy formou odkazu.

Ak potrebujete viac informácií, kontaktujte:

Vzťahy s investormi Vzťahy s médiami

CORE IR CORE IR

Scott Arnold, riadiaci partner Jules Abraham

516 222 2560 917 885 7378

ir@adamasone.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2271864/Adamas_One_Corp_HANDOVER_logo_3d_black_ID_ae257b49614b_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring