OTS: adidas #mygirls tancom vytvorili nový slovenský tanečný rekord

TASR, 2. mája 2013 10:51

Bratislava 2. mája (TASR-OTS) - Slovensko má od stredy 1. mája nový tanečný rekord v najväčšom počte tancujúcich dievčat na jednom mieste. Na Univerzitných hrách v Bratislave sa 283 dievčat pod vedením tanečníčky Katky Štumpfovej pretancovalo k jedinečnému rekordu zapísanému do Knihy slovenských rekordov. Výzva k rekordu sa uskutočnila v rámci kampane all in for #mygirls, pri uvedení novej kolekcie adidas Women.

Zámerom podujatia bolo aktívne osláviť život a priateľstvo tancom so špeciálne pripravenou choreografiou na tému #mygirls. "Sme skutočné baby so skutočnými kamoškami a ukázali sme svetu, že sme to dokázali. Išlo nám najmä o to byť spolu, podržať sa a podporiť sa navzájom. Teším sa, že sa podarilo vytvoriť takú skvelú atmosféru - je to o nás a pre nás," uviedla Katka Štumpfová, tvár kampane adidas #mygirls a autorka špeciálnej choreografie k slovenskému rekordu v tancovaní.  

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring