OTS: Agilita a odolnosť, vedúca inovácia digitálnej ...

TASR, 10. júna 2024 10:55

OTS: Agilita a odolnosť, vedúca inovácia digitálnej infraštruktúry financií

Šen-Čen, Čína (TASR/OTS) - 10. júna /PRNewswire/ - Medzinárodné finančné inštitúcie a globálni partneri sa zišli na fóre HiFS Frontier Forum 2024. Spoločne diskutovali o tom, ako využiť koordinované infraštruktúry cloudu, siete, úložiska a výpočtovej techniky na zvýšenie odolnosti finančných systémov a podporu inovácií finančných služieb a zároveň dosiahnuť nulové prestoje, nulové čakanie, nulový dotyk a nulovú dôveru.

1 Agilita a odolnosť, vedúce inovácie digitálnej infraštruktúry

David Shi, viceprezident pre IKT marketing a predaj riešení spoločnosti Huawei, verí, že spoločnosť Huawei je odhodlaná byť najdôveryhodnejším partnerom pre odvetvie financií. Spoločnosť Huawei sa bude aj naďalej zaoberať odvetvím financií a budovať odolné infraštruktúry ako pevný základ pre digitálnu a inteligentnú transformáciu.

Naším cieľom je podporovať inovácie finančných služieb prostredníctvom prelomových produktov a poskytovať vynikajúce profesionálne služby na zabezpečenie stabilného rozvoja finančného sektora.

2 Odolný a autonómny pre 4 nuly banky

King Tsui, technický riaditeľ divízie digitálnych financií, oddelenie predaja pre podniky, Huawei, verí, že budovanie finančnej odolnosti je obrovský systematický projekt, ktorý si vyžaduje najefektívnejšiu metodiku a riadenie celého životného cyklu plánovania, výstavby, prevádzky a nepretržitej optimalizácie. Predviedol tiež riešenie Huawei „4 nuly" pre financie. Vďaka možnostiam profesionálnych inžinierskych služieb využíva riešenie metodiku a nástroje stupňovitého hodnotenia prehľadu plánovania architektúry (Insight-Blueprint-Architecture-Step-Evaluation – iBASE), integruje popredné produkty a technológie IKT a poskytuje profesionálne služby na jednom mieste na dosiahnutie hladkej aktualizácie systému.

Steven Zhao, viceprezident produktovej línie dátovej komunikácie spoločnosti Huawei, je presvedčený, že v ére inteligencie prináša umelá inteligencia revolúciu vo finančných službách tým, že urýchľuje inovácie a poháňa modernizáciu a transformáciu finančných sietí. Spoločnosť Huawei predstavila inteligentné riešenie Xinghe pre finančné siete, priekopnícke riešenie poháňané umelou inteligenciou, ktoré vnáša inteligenciu do finančných sietí s cieľom zvýšiť ich odolnosť, používateľskú skúsenosť a bezpečnosť a zároveň budovať nové prepojenia pre inteligentnejšie financie.

Michael Fan, viceprezident produktovej rady Huawei pre dátové úložiská, uviedol, že spoločnosť Huawei sa bude naďalej zameriavať na výzvy, ktorým čelia zákazníci vo finančnom sektore v ére umelej inteligencie. Predstavili sme nové vysokovýkonné úložisko OceanStor A800, škálovateľné úložisko OceanStor Pacific 9550 s vysokou kapacitou a spoľahlivosťou, zariadenie OceanProtect E8000, ktoré poskytuje komplexnú ochranu finančných dátových aktív, viacvrstvové riešenie ochrany pred ransomvérom so spoluprácou na sieťovom úložisku a globálny systém súborov Omni-Dataverse. Tieto riešenia kombinujú budovanie pevného dátového jazera (data lake) umelej inteligencie s výkonom, kapacitou a fondmi ochrany údajov pre vyššiu agilitu a odolnosť finančných služieb.

Spoločnosť Huawei tiež vydala riešenie finančných služieb digitálnej inteligencie, ktoré pokrýva celý životný cyklus plánovania, výstavby, prevádzky a optimalizácie. Toto riešenie poskytuje plánovanie cieľovej siete na základe Netlive, riadenie DR na základe iDRP a Smart NOS s cieľom pomôcť vybudovať odolné finančné dátové centrá a zabezpečiť kontinuitu služieb.

K dnešnému dňu spoločnosť Huawei poskytla služby pre viac ako 3 600 finančných zákazníkov vo viac ako 60 krajinách a regiónoch vrátane 53 zo 100 najväčších svetových bánk.

Ak sa chcete dozvedieť viac, kliknite na odkaz nižšie.

https://e.huawei.com/en/industries/finance

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2433085/image_986294_32846265.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2433098/image_986294_32846421.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring