OTS: Aj vďaka sponzorstvu s Peakom získali USA v Kazani 11 zlatých medailí

TASR, 6. augusta 2013 10:15

- Peak priťahuje pozornosť mládeže na celom svete sponzorovaním Letnej univerziády v Kazani

- Tím USA sponzorovaný spoločnosťou Peak si vezie domov 11 zlatých medailí

Hongkong 6. augusta (TASR/PRNewswire) - Spoločnosť Peak Sport Products Co., Limited (ďalej len "Peak" spoločne s jej pobočkami, prípadne "skupina", burzový index: 1968.HK) opäť posilnila svoju prítomnosť na svetových súťažiach na 27. letnej svetovej univerziáde v ruskej Kazani, keď tím USA sponzorovaný spoločnosťou Peak (ďalej len "tím USA") si odviezol domov 40 medailí, z ktorých 11 bolo zlatých, 14 strieborných a 15 bronzových medailí z atletických disciplín, basketbalu a plávania.

Všetci členovia tímu USA, ktorý spoločnosť Peak na Letnej univerziáde v Kazani sponzorovala, boli univerzitní študenti a bolo to prvýkrát, kedy tím USA využil športové produkty od výrobcu z inej krajiny.

Všetci predstavitelia a športovci tímu USA športové výrobky dodané spoločnosťou Peak chválili a jeden športovec poznamenal: "výrobky od firmy Peak sa veľmi dobre osvedčili, sú veľmi profesionálne a pohodlné, ich dizajn je skvelý a sú vhodné pre mladých ľudí."

Spoločnosť Peak, dlhodobý oficiálny partner radu špičkových športových súťaží, vrátane Národnej basketbalovej asociácie (NBA), Medzinárodnej basketbalovej federácie (FIBA) a Tenisovej asociácie žien (WTA) má zmluvu o propagačnom využití športovca s približne 20 hráčmi NBA, vrátane superhviezdy Tonyho Parkera, rovnako ako s niekoľkými hráčkami WTA, a je uznávaná ako jedna z najznámejších športových značiek na svete.

Sü Č'chua, generálny riaditeľ spoločnosti Peak, poznamenal: "Som veľmi šťastný, že všetci hráči tímu USA tak húževnato bojovali na letnej univerziáde v Kazani a sme obzvlášť hrdí na to, že športovci, ktorí mali na sebe oblečenie značky Peak, vystúpili v priebehu súťaže na pódium viac ako 40-krát. Pri takomto obrovskom úsilí a úspechu ako je tento nemáme žiadnu pochybnosť o tom, že mladí ľudia na celom svete začínajú uznávať značku Peak, ako medzinárodnú značku športového oblečenia."

O spoločnosti PEAK:

Peak je popredný predajca značkového športového oblečenia v Číne a je kótovaná na hlavnom trhu Hongkonskej burzy od 29. septembra 2009. Skupina sa zaoberá predovšetkým navrhovaním, vývojom, výrobou, distribúciou a marketingom športových výrobkov pod značkou "PEAK". Výrobky skupiny sa vyvážajú do viac ako 70 krajín. Skupina udržiava vzťahy dlhodobej spolupráce s usporiadateľmi športových súťaží, ako NBA, FIBA a WTA.

Viac informácií nájdete na internetovej adrese http://www.peaksport.net:84/index.aspx.

KONTAKT: Pán Čang Maoliang (Michael Zhang), riaditeľ pre PR, +86-10-5792-5070, zml001@chinapeak.com.cn

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR/OTS go la

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring