OTS: Ako sa vyrába pivo v Hurbanove sa prišla cez víkend pozrieť takmer 1000 ...

TASR, včera 11:41

OTS: Ako sa vyrába pivo v Hurbanove sa prišla cez víkend pozrieť takmer 1000 návštevníkov

Hurbanovo 2. júla (TASR/OTS) - Hurbanovský pivovar priláka každoročne pred letom na juh Slovenska návštevníkov z celého regiónu. Ani tentokrát tomu nebolo inak. Poslednú júnovú sobotu sa prišlo do Hurbanova pozrieť na Deň otvorených dverí takmer 1 000 milovníkov piva, ktorí si užili zábavný celodenný program pre celé rodiny.

Deň otvorených dverí v hurbanovskom pivovare bol skvelou príležitosťou pre všetkých, ktorí sa chceli dozvedieť viac o pive a zažiť príjemný deň v Hurbanove. Stretnúť mohli aj obchodného riaditeľa Gijsa van der Loo, ktorý sa návštevníkom prihovoril ešte na úvod podujatia. Veľký úspech mala už tradične Hurbanovská pivná cesta, vďaka ktorej spoznali návštevníci zákutia pivovaru a zaujímavú históriu výroby piva.

Okrem prehliadok výrobných liniek čakali na návštevníkov aj rôzne aktivity a vystúpenia umelcov z regiónu. Podujatie odštartovala energická bubnová šou zoskupenia Campana Batucada, ktorá rozohriala atmosféru a naladila divákov na skvelú zábavu. Po nich si pódium prevzali seniorky v pestrých kostýmoch a svojím tanečným predstavením naplnili areál pozitívnou energiou a úsmevom. Hudobnú bodku za podujatím dala kapela Patejdl Tribute, ktorá roztancovala publikum hitmi legendárneho slovenského hudobníka.

Veľký záujem u návštevníkov vzbudila aj školu čapovania s odborníkom z Akadémie piva Martinom „Melom“ Melišom z HEINEKEN Slovensko, ktorá sa odohrávala v priestoroch moderného Golden Pubu. Plne obsadený bol celý deň aj interaktívny workshop párovania piva a jedla s odborníčkou na túto tému Monikou Kottmanovou.

Na Dvore zázrakov sa od rána ozýval detský smiech. Pre malých dobrodruhov boli pripravené rôzne aktivity, ktoré rozpútali ich fantáziu a prinútili ich neúnavne poskakovať. Točili sa na drevenom kolotoči, zatiaľ čo bludisko preverilo ich orientačný zmysel a odvahu. Tých najmenších potešilo maľovanie na tvár, a tak po areáli pobehovali malé princezné, či spidermani. Nechýbali ani rozprávky, ktoré deti preniesli do magického sveta plného čarovných bytostí, odvážnych hrdinov a strhujúcich príbehov.

Návštevníci sa počas Dňa otvorených dverí v Pivovare Hurbanovo opäť bavili, ochutnali skvelé pivo a odniesli si so sebou nezabudnuteľné spomienky. Veselú atmosféru z podujatia si môžete pozrieť aj na fotografiách https://heinekenslovensko.sk/ako-sa-vyraba-pivo-v-hurbanove-sa-prisla-cez-vikend-pozriet-takmer-tisicka-navstevnikov/.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring