OTS: Ako vyzerať módne v zime? Pozrite si rady našich štylistov

OTS, 30. novembra 2023 16:44

Bratislava 30. novembra (TASR/OTS) - Zimné obdobie nám prináša nielen mrazivé teploty, ale aj výzvu, ako zostať v teple a pritom vyzerať štýlovo. Šatník každej ženy by preto nemal postrádať dámske kabáty, ktoré sú ako módnym, tak aj praktickým kúskom. Vypočujte si rady módnych štylistov a poďme spoločne preskúmať, ako vyzerať módne aj v zime!

Kabáty dámske –⁠ elegancia a štýl v tradičnom prevedení
Krásny kabát môže byť skvelým doplnkom k svetru s vysokým golierom alebo k elegantnému roláku. Toto vrstvenie nielen, že vyzerá štýlovo, ale tiež vás udrží v teple aj v tých najchladnejších dňoch. Opasky tiež sú skvelým spôsobom, ako zdôrazniť ženskú líniu a pás.

Ak chcete zažiariť, prečo neskúsiť kabát s rôznymi textúrami alebo vzormi? Krátky kabát na gombíky s výrazným kockovaným vzorom môže byť dominantným prvkom celého outfitu.

História dámskych kabátov siaha hlboko do minulosti, kedy boli považované za symbol elegancie a noblesy. Tradičné strihy a luxusný materiál vytvárali kabáty, ktoré nielen chránili pred chladom, ale taktiež dodávali nositeľke šarm a vkus. Dnes sa módni návrhári inšpirujú osvedčenými strihmi a vytvárajú kabáty spájajúce klasiku s moderným dizajnom.

Dámsky kabát – ktorý kabát je vhodný na jar, na jeseň, a ktorý zase na zimu?
Prechodné a zimné kabáty sú investíciou, ktorá sa oplatí. Pokiaľ si vyberiete kvalitný kúsok, bude vám slúžiť mnoho ďalších rokov. Na jar si vyberte ľahký a vzdušný kabát, a dodajte tak vášmu outfitu sviežosť. Na jeseň zase siahnite po kabáte, ktorý je dostatočne teplý, ale stále elegantný.

Na zimné mesiace voľte kabáty (viz. https://answear.sk/k/ona/oblecenie/kabaty) z teplých materiálov, ako je vlna alebo kabát s kožušinovým golierom, ktorý vás ochráni pred mrazom a vetrom. Noste ich s tričkom s dlhými rukávmi a šálom pre maximálne pohodlie a štýl.

Dámske kabáty – aký strih a štýl je pre vás ten najvhodnejší?
Strih, veľkosť a štyl kabátu na zimu závisí od vašej postavy a osobného vkusu. Určiť správny strih kabátu, ktorý sadne danému typu ženskej postavy môže byť kľúčovým prvkom pri vytváraní vkusného a esteticky príjemného outfitu.

Pre ženy so širšími bokmi oproti ramenám sú ideálne kabáty s rovným alebo A-strihom. Tieto strihy pomáhajú vyvážiť proporcie tela a opticky zjemňujú spodnú časť postavy. Naopak pre ženy so širšími ramenami, sú vhodné kabáty s výrazným golierom a zvýrazneným pásom. Tieto detaily pomáhajú vytvoriť dojem optického zúženia pása a dodajú postave harmonický vzhľad.

Ženy s rovnomernými proporciami si môžu zvoliť akékoľvek strihy, ktoré módny svet ponúka. Jediné, nad čím musia premýšľať, je či sa farba kabátu hodí k zvyšku šatníka. Pre vysoké ženy sú zase vhodné skôr dlhé kabáty, ktoré predĺžia postavu. Krátke kabáty v béžovej farbe sú potom skvelým spôsobom, ako osviežiť každý jarný alebo jesenný look.

Dámske flísové mikiny –⁠ pohodlie a štýl v jednom
Pokiaľ hľadáte trendy alternatívu ku klasickému kabátu, krátke dámske flísové mikiny, napríklad na adrese https://answear.sk/h/damske-flisove-mikiny, sú skvelou voľbou. Sú teplé, pohodlné, moderné, hlavne veľmi trendy. Kombinujte ich s džínsami, legínami alebo dokonca s elegantnou sukňou, čím vytvoríte príjemný kontrast. Dámske flísové mikiny sú ideálne na voľné víkendy, prechádzky v prírode alebo na večery s priateľmi.

A tým zakončíme našu módnu exkurziu do zimného sveta. Móda v zime nemusí byť obmedzená na hrubé kabáty a veľké bundy . Stačí si vybrať správne kúsky, ktoré vás nielen zahrejú, ale aj dodajú vášmu vzhľadu šarm a eleganciu. A vedzte, že aj v chladných mesiacoch môžete byť módnou kráľovnou!



UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring