OTS: Aktuálny vývoj v spoločnosti Bybit: ...

TASR, 20. marca 2024 10:16

OTS: Aktuálny vývoj v spoločnosti Bybit: Krypto obchodovanie P2P s nulovými transakčnými poplatkami

Dubaj 20. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Bybit, z hľadiska objemu tretia najväčšia burza s kryptomenami na svete, oficiálne spustila pre svoju platformu obchodovania peer-to-peer (P2P) štruktúru s nulovými poplatkami. Tento princíp odstraňuje poplatky pre kupujúcich aj predávajúcich, vďaka čomu prináša vyššie úspory a maximalizuje zisky pre obchodníkov na celom svete.

Zatiaľ čo konkurenti si za túto službu účtujú poplatky, atraktívny prístup spoločnosti Bybit s nulovými poplatkami sa vzťahuje na všetky obchodné páry fiat na platforme P2P, čím pozýva obchodníkov zapojiť sa do transakcií bez akýchkoľvek nákladov. Či už sú príjemcami, ktorí reagujú na existujúce inzeráty, alebo tvorcami, ktorí vytvárajú nové obchodné príležitosti, so spoločnosťou Bybit nebudú ich finančné aktivity tlmiť transakčné náklady.

Bybit upevňuje svoj záväzok k bezpečnosti a spokojnosti zákazníkov s vynikajúcim výsledkom 99,99 % v oblasti ochrany proti podvodom. Na platforme je prvoradá bezpečnosť prostredníctvom neustáleho vylaďovania systému, prísnych opatrení na kontrolu rizík a nepretržitej podpory, čím posilňuje vo svojej globálnej komunite dôveryhodné obchodné prostredie.

Používateľsky prívetivé rozhranie Bybit na mobilnej aj webovej platforme ponúka pohodlný nákup a predaj kryptomien s viac ako 570 platobnými metódami vo viac ako 60 miestnych menách. Proces obchodovania v troch krokoch je navrhnutý s ohľadom na efektívnosť.

Platforma P2P spoločnosti Bybit je postavená na princípoch transparentnosti a kolektívnej dôvery. Obchodníkov víta živá komunita, kde sú názory vážené a každá transakcia prebieha jasne a spravodlivo.

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je treťou najväčšou burzou kryptomien z hľadiska objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, nepretržitý zákaznícky servis a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press. V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2364645/EN_2312_T16052_P2P_Zero_Fee_Promotion_1600x900.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring