OTS: Alltech Joins Vital Group bude budovať priemyselný ...

TASR, 30. októbra 2023 15:57

OTS: Alltech Joins Vital Group bude budovať priemyselný reťazec pre špičkové lekárske zobrazovanie

Čchengdu 30. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - 28. októbra usporiadala spoločnosť Alltech, vývojár špičkových zdravotníckych zobrazovacích zariadení pod záštitou Vital Group, tlačovú konferenciu s názvom „Radosť zo života, sen o inováciách" na 88. čínskom medzinárodnom veľtrhu zdravotníckeho vybavenia (CMEF), kde oznámila najnovšiu stratégiu vývoja produktov a vstup Vital Group do špičkových zdravotníckych služieb.

Ako jedna z mála svetových spoločností v oblasti medicínskeho zobrazovania, ktorá je schopná vyvíjať špičkové supravodivé produkty pre zobrazovanie magnetickou rezonanciou (MRI), bude Alltech využívať silné stránky Vital Group v oblasti materiálovej vedy, informačných technológií a umelej inteligencie v kombinácii s vlastnými odbornými znalosťami v oblasti medicínskeho zobrazovania na podporu vývoja najmodernejších produktov pre medicínske zobrazovanie s využitím špičkových technológií, ako je 7,0T MRI a CT s počítaním fotónov.

Pokročilé komponenty a materiály, ako sú detektory z teluridu kadmia a zinku (CZT) a scintilačné kryštály z ytria a ortosilikátu lutecia (LYSO), vyvinuté vo Vital Group, otvárajú ďalšie možnosti využitia materiálov, technológií a zariadení z Alltechu. Vďaka pevnej podpore zo strany Vital Group, môžeme budovať naše portfólio multimodálnych zobrazovacích produktov. Zrýchľujeme tiež tempo nášho výskumu a aplikácie technológií lekárskeho zobrazovania s cieľom poskytovať používateľom na celom svete dostupnejšie, efektívnejšie a presnejšie služby zdravotnej starostlivosti a zároveň podporovať celkový rast tohto odvetvia.

V budúcnosti sa Alltech, s podporou vyspelého podnikania Vital Group na celom svete, zaviaže k budovaniu priemyselného reťazca pre špičkové lekárske zobrazovanie prostredníctvom prehĺbených globálnych strategických partnerstiev a konsolidovaných zdrojov doma i v zahraničí, s konečným cieľom uľahčiť inovácie a vývoj lekárskych zobrazovacích technológií.

Sme presvedčení, že inteligentnejší, presnejší a personalizovanejší priemysel lekárskeho zobrazovania poskytne používateľom a pacientom lepšie diagnostické služby a skúsenosti s liečbou, čím sa zlepší zdravie ľudstva.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2260190/Picture1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring