OTS: Amos Biegun menovaný ako dočasný generálny riaditeľ spoločnosti Vistex

TASR, 8. februára 2024 10:14

Hoffman Estates 8. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Vistex dnes oznámila, že Amos Biegun bol menovaný za jej dočasného generálneho riaditeľa.

Po tragickom úmrtí zakladateľa a generálneho riaditeľa spoločnosti Vistex, Sanjaya Shaha, poverila spoločnosť Vistex vedením spoločnosti Amosa. Posledných desať rokov viedol Amos v spoločnosti Vistex obchodnú divíziu líniu práv a licenčných poplatkov a pôsobil ako výkonný riaditeľ spoločnosti v Spojenom kráľovstve. Predtým Amos pôsobil takmer 20 rokov ako generálny riaditeľ spoločnosti Counterpoint Systems, popredného poskytovateľa softvéru pre práva a licenčné poplatky, ktorú Vistex prevzal v roku 2014. Vďaka predchádzajúcim skúsenostiam ako generálny riaditeľ a podnikateľ, ako aj dlhoročnému pôsobeniu v spoločnosti Vistex ako člen globálneho vedúceho tímu Vistex, je ideálnym kandidátom na vedenie spoločnosti v tejto ďalšej fáze.

„Sanjay bol úžasný vizionár a podnikateľ, jeho odchod nás všetkých zasiahol pri srdci. Je mi cťou, že ma vybrali za generálneho riaditeľa spoločnosti Vistex na prechode do jej ďalšej fázy. Vistex bude naďalej prinášať svojim zákazníkom softvérové riešenia a služby svetovej triedy," povedal Biegun. „Spolu s naším výkonným vedením a všetkými kolegami zo spoločnosti Vistex ostávam oddaný vízii, ktorú nastolil Sanjay, a budeme pokračovať v jej napĺňaní teraz aj v budúcnosti."

O spoločnosti Vistex

Riešenia spoločnosti Vistex pomáhajú podnikom získať kontrolu nad kritickými procesmi. S množstvom programov, ktoré sa týkajú cien, obchodu, licenčných poplatkov a stimulov, môže byť komplikované zistiť, kam všetky peniaze prúdia, nehovoriac o tom, aký je ich vplyv na výnosy a hospodárenie firmy. Vďaka spoločnosti Vistex môžu zainteresované strany vidieť čísla, zistiť, čo skutočne funguje, a čo robiť ďalej – aby sa mohli uistiť, že každý vynaložený alebo získaný dolár skutočne podporuje rast, a nie len ďalšie náklady. Popredné svetové podniky naprieč celým spektrom priemyselných odvetví sa každý deň spoliehajú na spoločnosť Vistex, aby podporili svoje podnikanie. Navštívte www.vistex.com.

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/510323/Vistex_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring