OTS: Analýza: Ako často využívajú ženy virtuálne sídlo?

TASR, 21. marca 2024 8:00

Bratislava 21. marca (TASR/OTS) - Volá sa Jana, Zuzana, Katarína alebo Mária? Potom si môžete byť takmer istí, že podniká a má virtuálne sídlo. Prezradili nám to dáta z našej pravidelnej analýzy. Ženy v pozícii konateľa, ktorých na virtuálnej adrese sídli v súčasnosti 7 790, majú totiž najčastejšie práve jedno z týchto mien.

Tento raz sme sa v analýze dát zamerali na naše krajšie polovičky. Podnikanie im ide a my sme presvedčení, že tento článok motivuje ďalšie z tých, čo zatiaľ nesmelo prešľapujú z nohy na nohu, aby nabrali odvahu a urobili prvý veľký krok k vyrovnanejšej spoločnosti. Virtuálne sídlo má dnes zriadených 15-tisíc žien so slovenským trvalým pobytom. Ženy konateľky tvoria zhruba 21 % v pomere k mužom.

Za povšimnutie stojí, že nie všetky ženy s trvalým pobytom na Slovensku majú slovenskú národnosť, hoci tieto výrazne prevažujú. Po Slovenkách nasledujú Češky, Maďarky a s väčším odstupom Rumunky. V súčasnosti platí, že na každú podnikateľku s trvalým pobytom na Slovensku pripadajú zhruba štyria muži podnikatelia. Osobne poznáme množstvo úspešných a podnikavých žien, a preto veríme, že časom sa v ich stopách poberú zástupy ďalších inšpiratívnych žien, ktoré majú svetu čo ponúknuť. Keď k tomu dôjde, budeme pri tom a vy sa o tom vďaka našej analýze dozviete ako prví.

MojeSidlo.sk - https://www.mojesidlo.sk/ - analyzuje vyše 95 subjektov konkurenčných poskytovateľov virtuálnych sídiel a trvalých pobytov na Slovensku. Vďaka pravidelnej analýze trhu a konkurenčných spoločností vnášame bližší pohľad na trh s virtuálnymi sídlami a prinášame zaujímavé zistenia. Rastieme prirodzene a stabilne už od roku 2012. Služby portálu MojeSidlo.sk aktuálne využíva viac ako 13 400 subjektov, čím sa radíme na prvé miesto v poskytovaní virtuálnych sídiel na Slovensku.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny/grafický obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://tlacovespravy.sme.sk/c/23292644/ako-casto-vyuzivaju-zeny-virtualne-sidlo.html

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring