OTS: Analýza: Košice: Nová obľúbená destinácia pre virtuálne sídla?

TASR, 9. januára 2024 8:30

Košice 9. januára (TASR/OTS) - Firma MojeSidlo s.r.o. prichádza so svojimi službami pre podnikateľov do metropoly východu, do mesta Košice. Spoločnosť, ktorá je aktuálne jednotkou na trhu s virtuálnymi sídlami, postupne rozširuje svoje pôsobenie aj do ďalších slovenských miest.

Virtuálne sídlo je stále populárnejšou formou sídla pre firmy a živnostníkov. Umožňuje im ušetriť náklady na prevádzku kancelárie a zároveň poskytuje profesionálny obraz spoločnosti. V ponuke nájdu širokú škálu služieb vrátane registrácie a správy sídla, prijímania a presmerovania pošty, aplikáciu na evidenciu a správu pošty a mnoho ďalšieho.

K 1.1.2023 využívalo virtuálne sídlo v Košiciach cez 3 500 aktívnych firiem a živnostníkov. Za posledný rok tak vzrástol počet subjektov s virtuálnym sídlom o neuveriteľných 40 %.

Vstup spoločnosti MojeSidlo s.r.o. na trh v Košiciach zvyšuje možnosti pre podnikateľov v tomto regióne a prispieva k rozvoju podnikania na východe Slovenska. Ďalší vývoj trhu bude postupne analyzovaný.

MojeSidlo.sk - https://www.mojesidlo.sk/ - analyzuje vyše 95 subjektov konkurenčných poskytovateľov virtuálnych sídiel a trvalých pobytov na Slovensku. Vďaka pravidelnej analýze trhu a konkurenčných spoločností vnášame bližší pohľad na trh s virtuálnymi sídlami a prinášame zaujímavé zistenia. Rastie prirodzene a stabilne už od roku 2012. Služby portálu MojeSidlo.sk aktuálne využíva viac ako 12 300 subjektov, čím sa radí na prvé miesto v poskytovaní virtuálnych sídiel na Slovensku.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring