OTS: Antaisolar vydáva na výstave SNEC 2024 bielu knihu ...

TASR, 19. júna 2024 9:36

OTS: Antaisolar vydáva na výstave SNEC 2024 bielu knihu, zabezpečujúc si zmluvy na viac ako 1 GW, čím demonštruje vedúce postavenie v odvetví

Šanghaj 19. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Od 13. do 15. júna sa spoločnosť Antaisolar zúčastnila výstavy SNEC 2024 a predstavila svoje najnovšie inovácie vrátane inteligentných sledovacích, pozemných aj strešných systémov. Spoločnosť Antaisolar na tomto podujatí predstavila svoju najnovšiu bielu knihu s názvom „Solar Tracking System 3.0 One-stop Solution White Paper" (Biela kniha o komplexnom riešení solárnych sledovacích systémov 3.0), v ktorej zdôrazňuje svoje rozsiahle odborné znalosti v oblasti financovania projektov, dizajnu, dodávok, výstavby, údržby ako aj záväzok k nízkouhlíkovým postupom. Táto biela kniha podčiarkuje vedúce postavenie spoločnosti Antaisolar v oblasti rozširujúcich sa technológií solárnych sledovačov a poskytovania komplexných riešení.

Biela kniha podrobne opisuje vylepšené inteligentné riešenie sledovania spoločnosti Antaisolar. Technológia je vybavená stratégiami inteligentnej ochrany a zaisťuje stabilnú prevádzku v extrémnych poveternostných podmienkach. Algoritmy spätného sledovania minimalizujú tieňovanie z nepravidelného terénu, čím výrazne zvyšujú výrobu energie. S cieľom riešiť vysoké stavebné a pracovné náklady, ako aj environmentálne neistoty počas realizácie projektu sa v dokumente uvádza, že komponenty systému sledovania sú modulárne navrhnuté a vopred zmontované, čo znižuje počet hodín potrebných na inštaláciu. Spomína tiež globálne integrované doručovacie služby spoločnosti Antaisolar využívajúce digitálnu správu a miestne zdroje na minimalizáciu projektových rizík pri súčasnom poskytovaní bezproblémových a prémiových riešení.

Na výstave SNEC si spoločnosť Antaisolar zabezpečila významné dohody na celkovo 1 GW s vedúcimi predstaviteľmi odvetvia vrátane spoločností Larsen & Toubro, SCG ONNEX, CINCO a MATGROW Renewables. Najmä dohoda o projekte so spoločnosťou Larsen & Toubro na 294 MWp predstavuje ich druhú spoluprácu, ktorá nastoľuje štandard v rámci kooperácie v oblasti obnoviteľnej energie v Indii a demonštruje rastúci vplyv spoločnosti Antaisolar v regióne. Tento projekt sledovačov bude podporovaný novým predajným a servisným centrom spoločnosti Antaisolar v Indii, rovnako ako ďalších 7 centier na celom svete, ktoré ponúkajú komplexné lokálne služby vrátane technickej pomoci, riešenia problémov a popredajnej podpory. Tieto iniciatívy zdôrazňujú rastúci vplyv spoločnosti Antaisolar na priemysel, ktorý sa zameriava na uspokojovanie potrieb globálnych partnerov prostredníctvom vysokokvalitných riešení a služieb.

Spoločnosť Antaisolar tiež spustila svoje nové pozicionovanie značky ako odborníka na riešenia digitálnych inteligentných fotovoltických montážnych systémov, čo podčiarkuje debut filmu o značke s názvom „Power of Light" (Sila svetla). Nanovo vymedzuje záväzok spoločnosti Antaisolar k inováciám v oblasti technológií, výskumu a vývoja. Posilňovaním produktovej inteligencie, digitálneho riadenia a automatizovaných výrobných kapacít sa Antaisolar zameriava na poskytovanie efektívnejších a spoľahlivejších riešení montáže a solárnych sledovačov, čo vedie k ďalšiemu pokroku v odvetví obnoviteľných zdrojov energie.

O spoločnosti Antaisolar:

Antaisolar, ktorá bola založená v roku 2006 a má sídlo v čínskom Sia-mene, sa špecializuje na riešenia digitálnych inteligentných fotovoltických montážnych systémov. S takmer 800 zamestnancami, vrátane viac ako 120 technických špecialistov, dosiahla spoločnosť Antaisolar do konca roka 2023 kumulatívne dodávky fotovoltického montážneho systému na úrovni 33,2 GW. Viac informácií nájdete na www.antaisolar.com alebo sales@antaisolar.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2440211/Antaisolar_Releases_White_Paper_SNEC_2024.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring