OTS: Astronergy poháňa fotovoltaické projekty ...

TASR, 22. marca 2024 11:21

OTS: Astronergy poháňa fotovoltaické projekty spoločnosti Solartech v Poľsku s kapacitou 125 MW

Hangzhou 22. marca 2024 (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Astronergy v spolupráci so spoločnosťou Solartech, popredným hráčom na poľskom trhu EPC, nedávno dodala vysokoúčinné modulové produkty na podporu dvoch projektov fotovoltaických fariem v poľských mestách Augstynka a Jeziorko. Tieto projekty, s celkovou kapacitou 125 MW, demonštrujú oddanosť spoločnosti Astronergy voči trvalo udržateľným energetickým riešeniam a zásadne prispievajú k rozvoju obnoviteľnej energie v miestnom regióne.

Fotovoltaické moduly radu Astronergy ASTRO, známe svojou výnimočnou efektívnosťou a vysokou spoľahlivosťou, podporia projekty fotovoltaických fariem Augstynka a Jeziorko s cieľom priniesť do miestneho prostredia pozitívne zmeny. S očakávanou ročnou produkciou 12,76 milióna kWh ekologickej elektrickej energie prispejú tieto projekty k zníženiu emisií oxidu uhličitého približne o 102 718 ton ročne.

Poľsko sa stále viac zameriava na rozvoj energie z obnoviteľných zdrojov v snahe znížiť svoju závislosť od fosílnych palív a prejsť na udržateľnejší energetický mix. Projekty fotovoltaických fariem Augstynka a Jeziorko dokonale zodpovedajú poľským cieľom v oblasti energie z obnoviteľných zdrojov a preukazujú záväzok krajiny prijať technológie čistej energie a bojovať proti klimatickej zmene.

Bartek Zysiński, generálny riaditeľ spoločnosti Solartech, vyjadril z projektov nadšenie a uviedol: „Ako hlavný EPC a projektový developer sme v spoločnosti Solartech nadšení zo spolupráce s Astronergy a ich partnerstva pri dodávaní najmodernejších a inovatívnych riešení na trhu pre naše fotovoltaické farmy s úžitkovým rozsahom."

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2366903/A_photo_captures_Augstynka_solar_farm_Astronergy_solar_panels.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2366904/A_photo_captures_Jeziorko_solar_farm_Astronergy_solar_panels.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring