OTS: Automobilový dodávateľ sa zúčastnil celoeurópskeho konzorciálneho...

TASR, 1. februára 2013 14:16

OTS: Automobilový dodávateľ sa zúčastnil celoeurópskeho konzorciálneho porovnávacieho testu Technologický manažment Johnson Controls získal vyznamenanie od inštitútu pre výrobné technológie Fraunhofer IPT

Burscheid, Nemecko 1. februára (TASR-OTS) - Johnson Controls, popredný svetový výrobca automobilových sedadiel a sedadlových komponentov, je jedným z piatich víťazov v konzorciálnom porovnávacom teste technologického manažmentu "Successful Practices in Technology Management 2012", ktorý zrealizoval inštitút pre výrobné technológie Fraunhofer IPT v nemeckom Aachene. Na projekte, na ktorý inštitút Fraunhofer IPT pozýval už po štvrtýkrát, sa zúčastnilo celkovo 160 spoločností z celej Európy.

"Z vyznamenania inštitútu Fraunhofer IPT máme veľkú radosť. To, že v Európe patríme k najlepším spoločnostiam v oblasti technologického manažmentu, predstavuje pre nás uznanie a zároveň je aj ďalšou motiváciou," hovorí Dr. Andreas Eppinger, Group Vice President Technology Management v Johnson Controls Automotive Seating. "Vďaka účasti na konzorciálnom porovnávacom teste sme získali mnoho cenných poznatkov a impulzov pre našu prácu."

Fraunhofer IPT spoločne s konzorciom uznávaných partnerov vo viacstupňovom procese preskúmal technologický manažment 160 spoločností, ktoré sa zúčastnili na deväťmesačnom projekte porovnávacieho testu. V projekte sa hodnotila organizačná štruktúra technologického manažmentu, strategické plánovanie technológií, včasné rozpoznanie nových technológií, inovácie využívajúce vývoj z iných priemyselných odvetví, ako aj prístupy k "otvoreným inováciám", ktoré využívajú cieľové pritiahnutie externých vývojárov do inovačného procesu.

Johnson Controls presvedčil porotu najmä včasným rozpoznávaním nových technológií, ktoré bolo v porovnaní s ostatnými zúčastnenými spoločnosťami ohodnotené ako mimoriadne premyslené. Konzorcium okrem toho vyzdvihlo podporu technologického manažmentu Johnson Controls IT-nástrojmi ako veľmi úspešnú a pokročilú. Aj vo všetkých ostatných kategóriách dosiahol technologický manažment spoločnosti Johnson Controls veľmi dobré výsledky.

"Johnson Controls presvedčivo ukázal, že technologický manažment je dozaista možné etablovať aj v krátkom čase, a to vtedy, ak sa manažmentu venuje potrebná pozornosť a použijú sa náležité zdroje. Kľúčom k úspechu sa ukázali byť premyslené, globálne štandardizované procesy so špecifickou IT podporou," uvádza prof. Dr. Ing. Günther Schuh z inštitútu Fraunhofer IPT na záverečnej konferencii konzorciálneho porovnávacieho testu v nemeckom Aachen.

-Cross reference: Picture is available at epa european pressphoto agency (http://www.epa.eu) and http://www.presseportal.de/pm/19526/ - Obrazový materiál je dostupný v digitálnej forme na stránke www.johnsoncontrols.sk/media.

Kontakt: Johnson Controls GmbH Automotive Seating Industriestraße 20–30 51399 Burscheid Nemecko

Oliver Herkert Tel.: +49 2174 65-4348 E-Mail: oliver.herkert@jci.com Internet: www.johnsoncontrols.sk

Sledujte nás na sociálnej sieti Twitter: @JCseating

O Johnson Controls

Johnson Controls je popredný svetový technologický a priemyselný podnik so širokou ponukou a zákazníkmi vo viac ako 150 krajinách. S našimi 170.000 spolupracovníkmi vyrábame vysoko kvalitné výrobky a s naším servisom a riešeniami významnou mierou prispievame k optimalizácii energetickej aj celkovej efektívnosti budov. Naše portfólio dopĺňajú olovené kyselinové autobatérie, inovatívne batérie pre hybridné a elektrické vozidlá, ako aj interiérové systémy pre automobilový priemysel. Naše angažovanie pre trvalo udržateľný rozvoj sa začalo už v roku 1885 – vynálezom prvého elektrického vnútorného termostatu. Vďaka našim stratégiám rastu a rozširovaním podielu na trhu získavame hodnoty pre našich podielnikov a zabezpečujeme úspech našim zákazníkom.

O Johnson Controls Automotive Experience

Johnson Controls Automotive Experience je globálnym lídrom v oblasti automobilových sedadiel, strešných systémov, dverových panelov, prístrojových dosiek a vnútornej elektroniky. Našimi výrobkami, technológiami a pokročilými výrobnými schopnosťami podporujeme všetkých významných výrobcov automobilov a umožňujeme im odlíšiť ich vozidlá od iných. S viac ako 240 výrobnými závodmi po celom svete sme tam, kde nás naši zákazníci potrebujú. Či už ide o súčiastky, alebo celé interiéry - pohodlie a dizajn našich výrobkov spotrebiteľov nadchýna. Vďaka našim celosvetovým kapacitám vybavujeme komponentmi približne 50 miliónov vozidiel ročne.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring