OTS: „Belt and Road": Zelená rozvojová cesta Jinergy

TASR, 21. novembra 2023 10:13

Taiyuan 21. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - 2023 je rokom iniciatívy Belt and Road a desiatym rokom založenia Jinergy. Doteraz poskytla účinné solárne moduly viac ako 50 krajinám po celom svete a s pomocou platformy na výmenu skúseností „Belt and Road" sa aktívne rozširuje do zahraničia, aby prispela k podpore rozvoja uhlíkového hospodárstva a priniesla zelenú energiu do krajín na trase.

Za posledných desať rokov Čína nadviazala spoluprácu so 152 krajinami a 32 medzinárodnými organizáciami, a čínsky tovar prúdi do viac ako 300 prístavov sveta. Jinergy s prepracovanými dopravnými riešeniami, ktoré pomôžu Jinergy skompletizovať usporiadanie obchodnej siete na kľúčových trhov v zámorí.

Počas týchto 10 rokov sa Čína snažila vybudovať globálnu sieť prepojenia pozostávajúcu z ekonomických koridorov v rámci medzinárodnej spolupráce Belt and Road, medzinárodných dopravných trás a informačných diaľníc, ako aj železníc, ciest, letísk, prístavov, potrubí a energetických sietí.

V zámorskom biznise Jinergy stále dominuje solárnymi modulmi. Pomerne charakteristické je, že spoločnosť sa v posledných rokoch začala zameriavať na diferencované potreby trhu a vyvíja prispôsobené produkty, aby spĺňali viaceré scenáre, ako napríklad ako napríklad modul s nízkou hmotnosťou pre špičkové obytné krajinné projekty, vysokotlaký modul pre namáhané oblasti atď., a možno vykonávať aj prispôsobené, ako napríklad úplne čierny a priehľadný modul zadného panela. Tieto prispôsobené výrobky získali väčšie uznanie v zahraničí, čím sa podnikanie spoločnosti Jinergy rozšírilo do viacerých regiónov.

Jinergy je štátny podnik v Číne, ktorý bol prvým, kto zaviedol stratégiu „podnikania v zámorí". V súčasnosti spoločnosť Jinergy úspešne vytvorila silnú sieť spolupráce v mnohých krajinách a regiónoch po celom svete a vybudovala si solídny základ skúseností v oblasti služieb a dobrú reputáciu u zákazníkov.

V súčasnosti čínske fotovoltaické podniky vstupujú do éry medzinárodnej expanzie 2.0. Vďaka aktívnemu úsiliu o rozšírenie zahraničnej spolupráce získala spoločnosť Jinergy certifikáty z mnohých krajín a regiónov. Vďaka vynikajúcim službám a povesti špičkového dodávateľa na rôznych medzinárodných trhoch Jinergy neustále zlepšuje svoje celkové schopnosti. Na ceste čínskej iniciatívy „Belt and Road" sa Jinergy zaväzuje podporovať efektívne, vysokospoľahlivé a nízkouhlíkové výrobky na globálnom trhu s cieľom podporiť ekologickú transformáciu.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/490476/4414903/JINERGY_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring