OTS: Ben z Bybitu a Lily zo Solany predstavujú ...

TASR, 8. marca 2024 8:50

OTS: Ben z Bybitu a Lily zo Solany predstavujú stratégiu Web3 v exkluzívnom živom streame od okrúhleho stola

Dubaj 8. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V rámci prelomovej spolupráce, ktorá sľubuje nové vymedzenie hraníc technológie blockchain, Bybit Web3 s hrdosťou ohlasuje svoju nadchádzajúcu online panelovú diskusiu so spoločnosťou Solana Ecosystem, jedným z najrýchlejšie rastúcich ekosystémov vo svete blockchainu. Toto priekopnícke podujatie s názvom „Revolúcia v blockchaine: vizionársky okrúhly stôl Web3 s Bybit a Solana Ecosystem" sa uskutoční 13. marca 2024 a ponúkne nevídaný hĺbkový pohľad na inovácie, rast a budúce stratégie, ktoré formujú tretí najväčší blockchainový ekosystém na svete.

Pohľad do budúcnosti spoločnosti Solana, rastúcej hybnej sily Web3

V decembri 2023 prekonala Solana Ethereum vo vyhľadávaní Google viditeľnosť a záujem o ňu, čo svedčí o jej rastúcej prítomnosti a vplyve v oblasti blockchainu. Účastníci si vypočujú zasvätené názory na najnovšie inovácie a aktualizácie z Solana Ecosystem, spolu s analytickými pohľadmi Bybit na potenciál ekosystému a ich spoločné úsilie o podporu a rozšírenie tohto dynamického prostredia.

Okrúhly stôl prinesie exkluzívnu diskusiu venovanú skúmaniu pozoruhodného rastu ekosystému Solana v prvom štvrťroku a jeho ambicióznych plánov do budúcnosti. Na základe poznatkov prezidentky Solana Foundation, Lily Liu, a generálneho riaditeľa a spoluzakladateľa spoločnosti Bybit, Bena Zhou, sa diskusia sústredí na cieľ spoločnosti Solana vyriešiť existujúce výzvy v oblasti blockchainu, jej jedinečnú hodnotovú propozíciu a hnacie sily nárastu jej popularity a prijatia.

Staviame na Solane: Exkluzívne novinky, budúce plány od spoločnosti Solana a partnerov DApp

Účastníci sa môžu tešiť na exkluzívne novinky týkajúce sa plánu spoločnosti Solana na rok 2024 vrátane nových partnerstiev a strategického zamerania Solana Foundation. Tento segment odhalí hlavné priority a iniciatívy spoločnosti Solana pre nadchádzajúci rok a ponúkne pohľad z prvej ruky na to, čo pripravuje tento popredný blockchainový ekosystém.

K podujatiu prispejú aj kľúčoví partneri, ktorí sú do hĺbky zapojení do ekosystému Solana, MarginFi, Kamino Finance a DRiP, a budú diskutovať o výhodách a jedinečných aspektoch ekosystému Solana, ktoré priťahujú vývojárov aj projekty. Toto stretnutie vyzdvihne ducha spolupráce a inovatívne schopnosti, vďaka ktorým je Solana preferovanou voľbou pre špičkový vývoj blockchainu.

Zapojte sa do konverzácie:

Dátum: 13. marca 2024

Čas: 9:30 - 10:30 UTC

Platforma: Tlačová miestnosť Bybit – Platforma živého streamu Významní rečníci:

• Ben Zhou, Co-Founder and CEO of Bybit

• Lily Liu, President of Solana Foundation

• Emily Bao, Bybit Web3 Evangelist

• Dirk Pennings, Bybit Web3 Evangelist

• Mac Brennan, Co-founder of MarginFi

• Marky, Co-lead of Kamino

• Vibhu, Founder of DRiP

• Joe Takayama, Angel Investor and YouTuber

Okrem toho môžu účastníci očakávať vzrušujúci darček – Solana Mobile Chapter 2, ďalšie podrobnosti budú oznámené počas živého vysielania.

Nenechajte si ujsť: Toto je vaša šanca získať neoceniteľné poznatky o budúcnosti Solana a Web3. Ďalšie aktualizácie nájdete v tlačovej miestnosti Bybit alebo na kanáloch sociálnych médií.

#Bybit / #TheCryptoArk / #BybitWeb3

O Bybit Web3

Bybit Web3 nanovo definuje otvorenosť v decentralizovanom svete a vytvára jednoduchší, otvorený a rovnaký ekosystém pre všetkých. Sme odhodlaní privítať staviteľov, tvorcov a partnerov v oblasti blockchainu a pozývame krypto nadšencov aj zvedavcov pridať sa ku komunite viac ako 800 000 používateľov peňaženiek, viac ako 10 hlavných partnerov ekosystému, ktorých počet stále rastie.

Bybit Web3 poskytuje komplexný balík produktov Web3, ktorý je navrhnutý tak, aby bol prístup k aktívam Web3, ich výmena, zhromažďovanie a pestovanie čo najjednoduchšie a najotvorenejšie. Naše peňaženky, trhoviská a platformy sa opierajú o bezpečnosť a odborné znalosti, ktoré definujú Bybit ako top 3 globálnu krypto burzu, ktorej dôveruje 20 miliónov používateľov na celom svete. Pridajte sa k revolúcii teraz a otvorte si dvere do budúcnosti Web3 so spoločnosťou Bybit.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Web3.

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu obchodovania s 20 miliónmi používateľov. Bola založená v roku 2018 a ponúka profesionálnu platformu, kde môžu investori a obchodníci s kryptomenami nájsť ultrarýchle prispôsobenie, zákaznícky servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni a viacjazyčnú podporu komunity. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2356001/Image.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2311075/Bybit_Web3_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring