OTS: Beny púta pozornosť na veľtrhu Intersolar Europe komplexnými riešeniami...

TASR, 21. júna 2024 11:06

OTS: Beny púta pozornosť na veľtrhu Intersolar Europe komplexnými riešeniami solárnej energie

Mníchov 21. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na veľtrhu Intersolar Europe, ktoré sa konalo od 19. do 21. júna 2024, predstavila spoločnosť Beny svoje inteligentné energetické riešenia spolu so svojou dcérskou značkou EVB zameranou na nabíjanie elektrických vozidiel a PVB zameranou na mikroenergetické systémy a skladovanie energie. Spoločnosť tiež hostila podujatia, ako je slávnostné odovzdávanie certifikátov TÜV Rheinland a rozdávanie darčekov, ktoré pritiahlo množstvo nadšených účastníkov.

Intersolar Europe je popredné podujatie v globálnom fotovoltickom odvetví s rozlohou viac ako 110 000 m2, na ktorom sa zúčastňuje viac ako 1 500 vystavovateľov a viac ako 100 000 návštevníkov a odborníkov z odvetvia. Výstava pokrýva všetky segmenty dodávateľského reťazca fotovoltiky a poskytuje platformu pre komunikáciu aj spoluprácu.

Spoločnosť Beny so svojimi dcérskymi značkami predstavia na výstave komplexné energetické riešenia pre rôzne scenáre uplatnenia. Konkrétne, EVB ponúka riešenia na nabíjanie EV pre rezidenčné a komerčné trhy. Pre domácnosti dodávajú nabíjačky AC (3,7 kW – 22 kW) so vstavanou ochranou, pripojením Wi-Fi/Bluetooth a diaľkovým ovládaním prostredníctvom OCPP 1.6J. Integrované systémy DLB a domáce energetické systémy zlepšujú distribúciu energie a bezpečnosť. Pre podniky dodáva EVB nabíjačky AC/DC (20 kW – 600 kW) s viacerými zástrčkami, reklamnými obrazovkami a chladením kvapalinou, čo umožňuje súbežné nabíjanie vozidiel, generovanie príjmov z reklamy a zníženie prevádzkových nákladov.

Značka PVB predstavila svoju súpravu Easy Solar Kit s dvoma fotovoltickými modulmi s výkonom 430 W, mikroinvertorom s výkonom 800 W a voliteľnou batériou, ktorá ponúka flexibilnú inštaláciu na balkóny, do záhrad a na steny, ako aj pohodlné spravovanie energie prostredníctvom platformy BYM Cloud. S krytím IP67 a 25-ročnou zárukou je vhodná aj do drsného prostredia. Na komerčné použitie predstavila spoločnosť PVB mikroinvertory s výkonom 2000 W – 2800 W, ktoré ponúkajú účinnú konverziu energie, bezpečnú prevádzku pri nízkom napätí a inteligentné ovládanie strešných solárnych fotovoltických systémov.

Počas výstavy zorganizovala spoločnosť Beny rôzne aktivity na prilákanie návštevníkov, čím ďalej posilnila vplyv a viditeľnosť značky. Slávnostné odovzdávanie cien TÜV Rheinland bolo vyvrcholením, na ktorom spoločnosť Beny získala certifikáty za vynikajúcu kvalitu produktov a inovácie, čím sa etablovala ako vedúci podnik v odvetví. Na znak vďaky za podporu účastníkov, spoločnosť zabezpečila nápoje a sushi zdarma, takže návštevníci sa mohli pri prehliadke výstavy občerstviť.

Spoločnosť Beny preukázala svoju technologickú zdatnosť a na výstave si vyslúžila značnú pozornosť publika aj odborníkov z odvetvia. Vďaka kontaktom s odborníkmi získala spoločnosť Beny hlbší prehľad o požiadavkách trhu a trendoch v priemysle, čo jej pomáha pripraviť sa na budúci rozvoj. Do budúcnosti sa bude spoločnosť Beny naďalej zameriavať na technologické inovácie a optimalizáciu produktov, aby mohla ešte viac prispievať k rozvoju fotovoltického odvetvia.

KONTAKT: Lizzy Wu, lizzy@zjbeny.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring