OTS: Bermudy podporujú investičnú príležitosť pre projekt Grand Atlantic...

TASR, 7. mája 2013 14:28

OTS: Bermudy podporujú investičnú príležitosť pre projekt Grand Atlantic Development Pôsobivý obytný objekt s výhľadom na oceán na južnom pobreží na Bermudách je k dispozícii na investície, pre možných vlastníkov a na ďalší rozvoj.

Hamilton, Bermudy 7. mája (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) — Bermudská vláda a spoločnosť Bermuda Housing Corporation dnes oznámili výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie informácií (Request For Information – RFI) zo strany investorov a potenciálnych kupcov v súvislosti s projektom Grand Atlantic Development na South Road v meste Warwick na Bermudách.

Grand Atlantic je pôsobivý projekt výstavby obytných objektov v žiadanej lokalite, z ktorej je úžasný výhľad na Atlantický oceán, a ktorá sa nachádza na južnom pobreží na Bermudách. Bermudy zaujímajú k tomuto projektu výstavby jednoznačný a nový postoj.

Investorom a potenciálnym kupcom sa ponúka to najlepšie z bermudského štýlu a tradícií, sviežich a upravených záhrad, v ktorých sa predstavuje široká škála miestnych rastlín, stromov a paliem a objektov s panoramatickým výhľadom na vodu a záhrady. S prístupom na akre pôdy patriacej k parku a nádhernú, izolovanú pláž je toto umiestnenie ideálne na pobyt vonku, pre milovníkov prírody a na prístup na zvyšok ostrova. Aj keď je to investičná príležitosť pre bytové domy, ktoré sú v súčasnosti v individuálnom vlastníctve, bermudská vláda je flexibilná, pokiaľ ide o prístup, a bude sa usilovať o zabezpečenie ďalšieho zodpovedajúceho rozvoja.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE O PROJEKTE GRAND ATLANTIC DEVELOPMENT · 78 jednotiek celkom o 36 jednotiek vyššej kategórie (8 – 3-izbových a 28 – 2-izbových) o 42 jednotiek bežnej kategórie (10 – 3-izbových a 32 – 2-izbových) · 2-izbová jednotka – 90 m2 čistej plochy a 3-izbová jednotka – 113 m2 čistej plochy · Záložný generátor núdzového napájania – všetkých 78 jednotiek · Hromadné skladovanie zemného plynu pre sporáky a sušičky – LEN 2. a 3. fáza (54 jednotiek) · Solárne panely na ohrev ohrievačov vody – LEN 2. a 3. fáza (54 jednotiek) · Všetky jednotky sú vybavené vodomermi na meranie spotreby jednotiek o  Vodné diela Watlington využívané ako zdroje na „úplné naplnenie“ vodných nádrží o  Nainštalovaná čistiareň odpadových vôd, čím sa eliminuje potreba žúmp · Každá jednotka je plne vybavená hasiacim zariadením · Neobmedzený prístup pre peších cez Southlands Park po Southlands Beach · 1 parkovacie miesto pridelené každej jednotke · Možnosti parkovania pre návštevníkov rovnomerne rozmiestnené po celom objekte · Plocha s lisom na odpadky centrálne a nenápadne umiestnená na mieste · Nainštalované tradičné bermudské vysúvacie okenice opatrené nepremokavými · V stene nainštalovaná klimatizácia je súčasťou každej obytnej miestnosti · Spotrebiče z nehrdzavejúcej ocele sa nachádzajú vo všetkých jednotkách vyššej kategórie a biela technika tvorí súčasť jednotiek bežnej kategórie · 11 m2 súkromného vonkajšieho obytného priestoru · Súčasná predná strana útesu opravená pomocou železobetónu a vyklčovaním prasličky Táto RFI má určiť, či je alebo nie je dostatočný záujem trhu investovať do tejto jedinečnej príležitosti a podporovať rozvoj tohto objektu.

Odpovede by sa mali doručiť Úradu projektového riadenia a verejného obstarávania na Bermudách najneskôr vo štvrtok 23. mája 2013 do 16:30. Podrobné informácie sa uvádzajú nižšie.

Balíček informácií RFI o projekte Grand Atlantic Investment and Development Opportunity je k dispozícii na internetovej adrese www.bhc.bm.

V prípade, že bude na trhu dostatočný záujem, spoločnosť Bermuda Housing Corporation môže, ale nie je povinná otvoriť možnosť predkladať súťažné ponuky.

Odpovede investorov a potenciálnych kupcov musia obsahovať vyhlásenie o záujme a informácie požadované v popise požiadaviek a výstupov a musia poskytnúť informácie o tom, že sú spôsobilí vykonávať dané služby vrátane brožúry, popisu podobných úloh, skúseností za podobných podmienok, dostupnosti vhodných zručností u zamestnancov. Organizácie/jednotlivci sa môžu združovať na účely zvýšenia ich kvalifikácie.

Odpovede by sa mali doručiť úradu projektového riadenia a verejného obstarávania na adresu alebo e-mail uvedené nižšie: Manažér pre verejné obstarávanie Vláda Bermúd Ministerstvo financií Úrad projektového riadenia a verejného obstarávania General Post Office Building 2nd floor, 56 Church Street Hamilton, HM 12 Bermudy E-mail: procurement@gov.bm Fax: 441 295 4675

Na vonkajšej obálke sa musí uvádzať odkaz: „RFI 2013/001 Grand Atlantic Investment and Development Opportunity“ a písomné otázky musia obsahovať predmet "Ref.: RFI 2013/001 Grand Atlantic Investment and Development Opportunity". Použije sa e-mailová adresa a faxové číslo uvedené nižšie.

V dôsledku tejto RFI nedôjde k žiadnemu posudzovaniu, hodnoteniu ani výberu dodávateľov. Nepoužije sa na predbežnú kvalifikáciu alebo preverovanie dodávateľov na účely následného postupu prekladania konkurenčných ponúk, pokiaľ k predloženiu ponúk dôjde. Zámerom je zhromaždiť informácie o potenciálnych možnostiach využitia tejto nehnuteľnosti.

Ak sa zverejnia následné príležitosti na prekladanie konkurenčných ponúk, úrad projektového riadenia a verejného obstarávania iba poskytne poradenstvo stranám, ktoré predložili „prijateľné možnosti“ založené na požiadavkách a výstupoch. Dodávatelia by mali sledovať oznámenia ďalších príležitostí prostredníctvom médií na Bermudách, ktoré budú otvorené pre všetkých dodávateľov, či už bola alebo nebola odovzdaná odpoveď na túto RFI.

Kontakt: Vláda Bermúd komunikačné a informačné oddelenie Robin Holder 441-292-6474, rjholder@gov.bm

Zdroj: Bermuda Business Development Corporation

Túto tlačovú správu si môžete prečítať na internetovej adrese http://www.businesswire.com/news/home/20130506005914/en

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk jk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring