OTS: BETS oznamuje doručenie všetkého vybavenia pre druhú ťažobnú farmu

TASR, 26. januára 2024 8:08

ČANGŠA, Čína 26. januára(TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bit Brother Limited (ďalej len „spoločnosť", „my" alebo „Bit Brother") (NASDAQ: BETS) s potešením oznamuje, že všetko vybavenie na prevádzku našej druhej ťažobnej farmy pre kryptomeny bolo doručené. Kvôli mimoriadne chladnému počasiu v polovici januára v Texase boli niektoré dodávky zariadení, očakávané do 10. januára 2024, doručené až 19. januára 2024. Spoločnosť aktuálne dostala prvú dávku približne 1400 ťažiarov, ťažobných kontajnerov, transformátorov, protihlukových bariér a ďalšieho vybavenia potrebného na prevádzku. 1400 ťažiarov už je nainštalovaných a otestovaných. Väčšina zostavy a testovanie ostatného vybavenia už sú dokončené. Pripravujeme sa na kontrolu od mesta Abilene a vydanie osvedčenia o kolaudácii. Spoločnosť Bit Brother očakáva, že osvedčenie o kolaudácii získa začiatkom februára 2024 a bude môcť lokalitu 2 spustiť.

O spoločnosti Bit Brother Limited

Bit Brother Ltd je všestranná spoločnosť s činnosťami zahŕňajúcimi riadenie podnikov v Číne a riskantných podnikov v oblasti blockchainu a kryptomien v Spojených štátoch. V jurisdikcii USA spoločnosť strategicky riadi a integruje ťažobné zariadenia na kryptomeny. So zanieteným tímom odborníkov spoločnosť v súčasnosti prevádzkuje dve ťažobné farmy v USA a je rozhodnutá ďalej zväčšovať svoje prevádzky v oblasti blockchainu a kryptomien. Pre viac informácií navštívte: www.bitbrother.com.

Výhľadové vyhlásenia

Táto tlačová správa obsahuje určité vyhlásenia, ktoré môžu zahŕňať „výhľadové vyhlásenia". Všetky tu uvedené vyhlásenia iné ako vyhlásenia o historických faktoch sú „výhľadové vyhlásenia". Tieto výhľadové vyhlásenia sa často vyznačujú použitím terminológie súvisiacej s výhľadovým vyhlásením, ako je „domnieva sa", „očakáva" alebo podobné výrazy zahŕňajúce známe aj neznáme riziká a neistoty. Napriek tomu, že sa spoločnosť domnieva, že očakávania uvedené v týchto výhľadových vyhláseniach sú odôvodnené, obsahujú predpoklady, riziká či neistoty a tieto očakávania sa môžu ukázať ako nesprávne. Nemali by ste neprimerane dôverovať týmto výhľadovým vyhláseniam, ktoré sa vzťahujú len na dátum vydania tejto tlačovej správy. Aktuálne výsledky spoločnosti by sa mohli podstatne líšiť od očakávaných výsledkov v týchto výhľadových vyhláseniach v dôsledku rôznych faktorov. Tieto riziká a neistoty zahŕňajú, okrem iného, rizikové faktory opísané spoločnosťou BETS vo svojich dokumentoch predložených Komisii pre cenné papiere a burzu. Tieto rizikové faktory a tie, ktoré sú označené inde v tejto tlačovej správe, by mohli, okrem iného, spôsobiť, že aktuálne výsledky sa budú podstatne líšiť od historických výsledkov a budú okrem iného zahŕňať:

- politiky miestnych samospráv a regulačný dohľad nad ťažobnými činnosťami s kryptomenami a našimi ďalšími činnosťami;

- podnikanie spoločnosti BETS v oblasti ťažby kryptomien sa stále vyvíja, s mnohými neistotami, čo sa týka budúceho smerovania a začlenenia ďalších podnikateľských segmentov spoločnosti BETS;

- zlyhanie v efektívnom riadení novo spusteného podnikania v oblasti ťažby kryptomien;

- nezískanie prístupu k veľkému množstvu elektrickej energie za primerané náklady by mohlo významne zvýšiť prevádzkové náklady BETS a nepriaznivo ovplyvniť dopyt po ťažobných činnostiach BETS;

- akékoľvek významné alebo pretrvávajúce neúspechy v ťažobných zariadeniach na kryptomeny , ktoré spoločnosť BETS prevádzkuje alebo v súvislosti s ktorými poskytuje služby, vrátane udalostí, ktoré nedokáže ovplyvniť, by viedli k značným nákladom a narušeniam a znížili by príťažlivosť jej zariadení, spôsobili by ujmu na jej dobrom mene a mali by závažný nepriaznivý dopad na jej výsledky činnosti;

- porušenie bezpečnosti alebo údajné porušenie bezpečnosti našich serverov na ťažbu kryptomien by mohlo narušiť činnosť spoločnosti BETS a mať závažný nepriaznivý dopad na jej podnikanie, finančný stav a výsledky činnosti a

- kolísanie ceny kryptomien;

- ďalšie riziká a neistoty uvedené v správe ETS pre Komisiu pre cenné papiere a burzu alebo dokumentoch, ktoré spoločnosť BETS predložila alebo predloží Komisii pre cenné papiere a burzu.

Preto by sa nemalo na výhľadové vyhlásenia spoliehať ako na informácie reprezentujúce naše názory, čo sa týka akýchkoľvek následných údajov a nemali by ste neprimerane dôverovať týmto výhľadovým vyhláseniam pri rozhodovaní, či investovať do našich cenných papierov. Nepreberáme žiadne záväzky aktualizovať výhľadové vyhlásenia tak, aby odzrkadľovali udalosti alebo okolnosti po dátume ich vydania, či už v dôsledku nových informácií, budúcich udalostí alebo iných okolností, okrem prípadov, keď sa to môže vyžadovať podľa platných zákonov o cenných papieroch.

Kontakt: contactus@bitbrother.com, +86-731-82290658

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring