OTS: BETS oznamuje výsledky ťažobnej činnosti za kalendárny rok 2023

TASR, 16. januára 2024 10:27

Čangša 16. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bit Brother Limited (ďalej len „spoločnosť", „my" alebo „Bit Brother") (NASDAQ: BETS) oznámila svoje neauditované výsledky ťažobnej činnosti z fariem za kalendárny rok 2023 končiaci 31. decembrom 2023.

Spoločnosť v súčasnosti prevádzkuje dve ťažobné farmy v USA. Miesto č. 1 nachádzajúce sa v Clyde v Texase začalo svoju prevádzku 17. januára 2023 a svoju plnú kapacitu 6 MW dosiahlo v máji minulý rok po nainštalovaní ťažobných serverov s výkonom 1,5 MW. Miesto č. 2 sa nachádza v Abilene v Texase a očakáva sa, že sa spustí do prevádzky v strede januára 2024.

Kľúčové momenty roka 2023

• K 31. decembru 2023 vyťažilo miesto č. 1 približne 136 bitcoinov, čím vygenerovalo výnos približne 6,2 milióna USD na základe ceny za bitcoin v decembri minulého roka.

• K 31. decembru 2023 vygenerovalo miesto č. 1 približne 1 milión USD v úsporách energie a zisku z riadenia energetickej spotreby prostredníctvom dohody o dodávke elektrickej energie za „zabezpečenú cenu elektrickej energie" s maloobchodným poskytovateľom elektrickej energie v jurisdikcii Electric Reliability Council (Rada pre spoľahlivé dodávky elektrickej energie) v štáte Texas.

Strategické vyhliadky do roka 2024

• Očakáva sa, že miesto č. 2 bude uvedené do prevádzky v strede januára 2024 s odhadovanou mesačnou produkciou 12 BTC z počiatočnej série 3 300 ťažiarov S19. Od miesta č. 1 a miesta č. 2 sa očakáva kombinovaná mesačná produkcia 24 BTC za predpokladu, že ťažiari budú fungovať normálne.

• Spoločnosť Bit Brother uzatvorila dohodu o konzultáciách so spoločnosťou Cruxforce, LLC s cieľom nájsť ťažobnú farmu s maximálnou kapacitou dodávok elektrickej energie 40 MW ako miesto č. 3.

„V roku 2024 budeme ďalej rozširovať rozsah našich ťažobných činností a zlepšovať prevádzkovú kapacitu a produkciu," poznamenal generálny riaditeľ Jack Wu. „Za predpokladu, že bude pokračovať aktuálny trend bitcoinu sme presvedčení, že dosiahneme ešte väčší úspech vo sfére kryptomien vďaka neustálym inováciám a strategickým investíciám."

Spoločnosť sa snaží zabezpečiť čo možno najväčšiu transparentnosť, pokiaľ ide o ťažobnú činnosť bitcoinu . Nižšie uvedený odkaz uvádza bitcoiny, ktoré sme vyťažili v reálnom čase: https://www.blockchain.com/explorer/addresses/btc/37frzvqQeAzf6hWj4J9zrEzZf4WJoo3sRR

Tieto výsledky ťaženia nezahŕňajú žiadne finančné výsledky spoločnosti a neuvádzajú ostatné činnosti spoločnosti, ktoré sa netýkajú ťažby, ako je podnikanie v oblasti riadenia podnikov. Vo všeobecnosti prijaté účtovné zásady Spojených štátov v súvislosti s ťažbou kryptomien sú zložité, vznikajú a sú nejasné. Kryptomeny nesmú byť uznané ako hotovosť alebo ekvivalenty hotovosti a ťažobné činnosti sa nesmú kvalifikovať na vykazovanie výnosov. Kryptomeny nemajú samé osobe žiadnu hodnotu, nie sú zákonným platidlom uznaným akýmkoľvek vládnym subjektom a nemusí byť možné ich vymeniť za fiat meny. Investorom sa odporúča, aby neprimerane nedôverovali samotným výsledkom ťaženia bez toho, aby zvážili ostatné finančné aj nefinančné metriky.

O spoločnosti Bit Brother Limited

Bit Brother Ltd je všestranná spoločnosť s činnosťami zahŕňajúcimi riadenie podnikov v Číne a riskantných podnikov v oblasti blockchainu a kryptomien v Spojených štátoch. V jurisdikcii USA spoločnosť strategicky riadi a integruje ťažobné zariadenia na kryptomeny. So zanieteným tímom odborníkov spoločnosť v súčasnosti prevádzkuje dve ťažobné farmy v USA a je rozhodnutá ďalej zväčšovať svoje prevádzky v oblasti blockchainu a kryptomien. Viac informácií nájdete na stránke: www.bitbrother.com.

Výhľadové vyhlásenia

Táto tlačová správa obsahuje určité vyhlásenia, ktoré môžu zahŕňať „výhľadové vyhlásenia". Všetky tu uvedené vyhlásenia iné ako vyhlásenia o historických faktoch sú „výhľadové vyhlásenia". Tieto výhľadové vyhlásenia sa často vyznačujú použitím terminológie súvisiacej s výhľadovým vyhlásením, ako je „domnieva sa", „očakáva" alebo podobné výrazy zahŕňajúce známe aj neznáme riziká a neistoty. Napriek tomu, že sa spoločnosť domnieva, že očakávania uvedené v týchto výhľadových vyhláseniach sú odôvodnené, obsahujú predpoklady, riziká či neistoty a tieto očakávania sa môžu ukázať ako nesprávne. Nemali by ste neprimerane dôverovať týmto výhľadovým vyhláseniam, ktoré sa vzťahujú len na dátum vydania tejto tlačovej správy. Aktuálne výsledky spoločnosti by sa mohli podstatne líšiť od očakávaných výsledkov v týchto výhľadových vyhláseniach v dôsledku rôznych faktorov. Tieto riziká a neistoty zahŕňajú, okrem iného, rizikové faktory opísané spoločnosťou BETS vo svojich dokumentoch predložených Komisii pre cenné papiere a burzu. Tieto rizikové faktory a tie, ktoré sú označené inde v tejto tlačovej správe, by mohli, okrem iného, spôsobiť, že aktuálne výsledky sa budú podstatne líšiť od historických výsledkov a budú okrem iného zahŕňať:

• politiky miestnych samospráv a regulačný dohľad nad ťažobnými činnosťami s kryptomenami a našimi ďalšími činnosťami;

• podnikanie spoločnosti BETS v oblasti ťažby kryptomien sa stále vyvíja, s mnohými neistotami, čo sa týka budúceho smerovania a začlenenia ďalších podnikateľských segmentov spoločnosti BETS.;

• zlyhanie v efektívnom riadení novo spusteného podnikania v oblasti ťažby kryptomien ;

• nezískanie prístupu k veľkému množstvu elektrickej energie za primerané náklady by mohlo významne zvýšiť prevádzkové náklady BETS a nepriaznivo ovplyvniť dopyt po ťažobných činnostiach BETS;

• akékoľvek významné alebo pretrvávajúce neúspechy v ťažobných zariadeniach na kryptomeny , ktoré spoločnosť BETS prevádzkuje alebo v súvislosti s ktorými poskytuje služby, vrátane udalostí, ktoré nedokáže ovplyvniť, by viedli k značným nákladom a narušeniam a znížili by príťažlivosť jej zariadení, spôsobili by ujmu na jej dobrom mene a mali by závažný nepriaznivý dopad na jej výsledky činnosti;

• porušenie bezpečnosti alebo údajné porušenie bezpečnosti našich serverov na ťažbu kryptomien by mohlo narušiť činnosť spoločnosti BETS a mať závažný nepriaznivý dopad na jej podnikanie, finančný stav a výsledky činnosti a

• kolísanie ceny kryptomien ;

• ďalšie riziká a neistoty uvedené v správe ETS pre Komisiu pre cenné papiere a burzu alebo dokumentoch, ktoré spoločnosť BETS predložila alebo predloží Komisii pre cenné papiere a burzu.

Preto by sa nemalo na výhľadové vyhlásenia spoliehať ako na informácie reprezentujúce naše názory, čo sa týka akýchkoľvek následných údajov a nemali by ste neprimerane dôverovať týmto výhľadovým vyhláseniam pri rozhodovaní, či investovať do našich cenných papierov. Nepreberáme žiadne záväzky aktualizovať výhľadové vyhlásenia tak, aby odzrkadľovali udalosti alebo okolnosti po dátume ich vydania, či už v dôsledku nových informácií, budúcich udalostí alebo iných okolností, okrem prípadov, keď sa to môže vyžadovať podľa platných zákonov o cenných papieroch.

Kontakt: contactus@bitbrother.com, +86-0731-82290658

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring