OTS: BETSF oznamuje začatie prevádzky druhej ťažobnej farmy

TASR, 20. júna 2024 15:31

ČANGŠA 20. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Bit Brother Limited (ďalej len „spoločnosť", „my" alebo „Bit Brother") (OTC Pink: BETSF) s potešením oznamuje, že bola spustená naša druhá farma na ťažbu kryptomien v Abilene v Texase.

Vďaka neustálemu úsiliu operačného tímu prekonávame všetky ťažkosti a pokračujeme ďalej. Pracovisko č. 2 prešlo všetkými inšpekčnými kritériami a 7. júna 2024 bolo skolaudované. Následne sa 8. júna 2024 začalo s ťažbou.

Na základe skúseností s prevádzkou majetku získaných v rámci pracoviska č. 1 sa očakáva, že počiatočná skupina 1 368 ťažiarov S19 bude na pracovisku č. 2 produkovať 3 BTC (bitcoiny) mesačne. Preto sa očakáva, že pracovisko č. 1 a pracovisko č. 2 dosiahnu kombinovanú mesačnú produkciu 7 BTC za predpokladu, že všetci ťažiari fungujú normálne. Súčasná prevádzka týchto dvoch pracovísk posunie prevádzkovú kapacitu spoločnosti Bit Brother na ďalšiu úroveň.

Práve preto, že sme zistili, že investičný a stavebný cyklus bitcoinovej ťažobnej farmy je dlhý a existuje príliš veľa neistôt, manažérsky tím študuje a vyhodnocuje lepší spôsob v súvislosti s pracoviskom č. 3, ako je model vo forme správy majetku.

V roku 2024 dosiahne klaster ťažby kryptomien spoločnosti Bit Brother dôležitý míľnik vo vývoji. Očakáva sa, že bude generovať výbušné príjmy, pretože Bitcoin vyvolal pozoruhodný nárast a položí pevný základ pre budúci rozvoj spoločnosti a vytvorí viac výnosov pre všetkých investorov.

O spoločnosti Bit Brother Limited

Bit Brother Ltd je všestranná spoločnosť s činnosťami zahŕňajúcimi riadenie podnikov v Číne a podnikov v oblasti blockchainu a kryptomien v Spojených štátoch. V rámci jurisdikcie USA spoločnosť strategicky spravuje a integruje prevádzky na ťažbu kryptomien. S odhodlaným tímom špecialistov sa spoločnosť úspešne rozrástla na dva ťažobné podniky a zaviazala sa k ďalšiemu rastu. Viac informácií nájdete na stránke: www.bitbrother.com.

Vyhlásenie o odmietnutí zodpovednosti týkajúce sa výhľadových vyhlásení

Táto tlačová správa obsahuje určité vyhlásenia, ktoré môžu zahŕňať „výhľadové vyhlásenia". Všetky tu uvedené vyhlásenia, iné ako vyhlásenia o historických faktoch, sú „výhľadové vyhlásenia". Tieto výhľadové vyhlásenia sa často vyznačujú použitím terminológie súvisiacej s výhľadovým vyhlásením, ako je „domnieva sa", „očakáva" alebo podobné výrazy zahŕňajúce známe aj neznáme riziká a neistoty. Napriek tomu, že sa spoločnosť domnieva, že očakávania uvedené v týchto výhľadových vyhláseniach sú odôvodnené, obsahujú predpoklady, riziká či neistoty a tieto očakávania sa môžu ukázať ako nesprávne. Nemali by ste neprimerane dôverovať týmto výhľadovým vyhláseniam, ktoré sa vzťahujú len na dátum vydania tejto tlačovej správy. Skutočné výsledky spoločnosti sa môžu podstatne líšiť od očakávaných výsledkov v týchto výhľadových vyhláseniach v dôsledku rôznych faktorov vrátane rizikových faktorov rozoberaných v pravidelných správach spoločnosti, ktoré sa podávajú Komisii pre cenné papiere a burzy (Securities and Exchange Commission – SEC) a sú k dispozícii na webovej stránke SEC (http://www.sec.gov). Všetky výhľadové vyhlásenia, ktoré možno pripísať spoločnosti alebo osobám konajúcim v jej mene, sú v celom rozsahu výslovne podmienené týmito rizikovými faktormi. Okrem prípadov, ktoré vyžadujú platné zákony o cenných papieroch spoločnosť nepreberá povinnosť za aktualizáciu týchto výhľadových vyhlásení.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring