OTS: BITmarkets oznámila podrobnosti o public sale tokenov BTMT

TASR, 12. októbra 2023 14:12

Bratislava 12. októbra (TASR/OTS) - Spoločnosť BITmarkets v rámci seminára o tokenizácii svetovej ekonomiky, ktorý sa konal včera v Záhrebe, oznámila podrobnosti o nadchádzajúcom public sale svojho natívneho tokenu BTMT, ktorý sa začne 1. novembra 2023. BTMT je v súčasnosti vo fáze predpredaja, v rámci ktorej môžu registrovaní používatelia kryptomenovej burzy BITmarkets investovať do jeho nákupu za atraktívnejšiu cenu.

BITmarkets Token (BTMT) je natívny burzový token, ktorý svojim držiteľom ponúka výhody obchodovania s kryptomenami vrátane výrazne nižších poplatkov a exkluzívnej podpory a poradenstva od špecializovaného tímu odborníkov. Nákupom BTMT sa navyše podporujú projekty ESG (projekty sociálnej zodpovednosti a udržateľnosti) a držitelia tokenov sa môžu podieľať na ich výbere.

"Do polovice júna sme uskutočnili private sales BTMT v hodnote viac ako milión dolárov. V súčasnosti sme stále vo fáze predpredaja, čo znamená, že naši klienti majú možnosť kúpiť token za najatraktívnejšiu cenu ešte pred jeho zverejnením," informoval pred seminárom Peter Sumer, generálny riaditeľ spoločnosti BITmarkets, a poskytol ďalšie podrobnosti: "Maximálny počet tokenov BTMT je 300 miliónov. Ponuka sa však bude postupne znižovať v priebehu času prostredníctvom procesu pálenia, vďaka ktorému bude cena čoraz atraktívnejšia. Od predpredaja bude hodnota tokenov rásť až do prípadného uvedenia na burzu, ktoré očakávame v budúcom roku. Väčšinu prostriedkov získaných z predaja tokenov plánujeme použiť na ďalší rast, optimalizáciu platformy, marketing a akvizície."

Seminár sa zaoberal aj širšími otázkami vplyvu fintech, decentralizovaných financií a blockchain technológií na súčasný finančný systém. "Spolu s digitálnymi aktívami prichádza technológia blockchain, ktorá sa už roky využíva v rôznych odvetviach ako najefektívnejšia databáza na logistiku alebo spracovanie údajov. Existuje mnoho kryptomien s rôznymi blockchain technológiami a najvplyvnejší priekopníci v tejto oblasti určite zmenia spôsob fungovania finančného odvetvia a posunú fintech spolu s umelou inteligenciou na úroveň, ktorá bude automatizovaná a decentralizovaná, čo zabezpečí väčšiu transparentnosť, ktorá v súčasnosti vo finančnom svete chýba," komentoval víziu ďalšieho vývoja Peter Sumer.

O burze BITmarkets

BITmarkets je burza kryptomien, ktorá ponúka podporu 24/7 v 15 jazykoch. Obchodníci sa môžu zapojiť do spotového obchodovania s viac ako 150 kryptomenami, ako aj obchodovať s jedinečnými futures kontrakty. Viac informácií nájdete na stránke bitmarkets.com/sk. Služby spotového obchodovania BITmarkets poskytuje spoločnosť UAB BITmarkets, ktorá je autorizovaným prevádzkovateľom virtuálnej menovej burzy a depozitnej virtuálnej menovej peňaženky v Litve, ktorá pôsobí na základe licencie č.: 306062346, je pod dohľadom Úradu pre vyšetrovanie finančnej kriminality a vystupuje pod ochrannou známkou BITmarkets.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring