OTS: BLUETTI Predstavuje spoľahlivé energetické riešenia na Ukrajine

TASR, 28. novembra 2023 10:12

Stuhr 28. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - BLUETTI, popredná značka riešení pre energetiku, strategicky vstúpila na ukrajinský trh tým, že na svojej novej ukrajinskej webovej stránke ponúka niekoľko praktických elektrostaníc na napájanie domácností pri prípadných výpadkoch elektrickej energie.

Prenosné generátory BLUETTI pre núdzové situácie

Pre potreby núdzového napájania ponúka spoločnosť BLUETTI generátory typu „grab-and-go" radu EB, pričom model EB3A váži iba 4,6 kg. Generátory EB55 a EB70 sú tiež praktické a výkonné pre rôzne potreby napájania. Vďaka viacerým zásuvkám môžu naraz napájať telefóny, vysielačky, drony a malé spotrebiče, ako napríklad autochladničky. Okrem toho podporujú účinné solárne nabíjanie na zabezpečenie trvalého napájania, keď nie je k dispozícii elektrická sieť.

Domáce záložné elektrické stanice BLUETTI

Rad BLUETTI AC200, ako napríklad modely AC200P a AC200MAX, slúžia ako výkonné domáce záložné generátory energie. Majú kapacitu približne 2 kWh a množstvo zásuviek, ktoré umožňujú napájanie väčšiny domácich spotrebičov a dokonca aj klimatizácie. Vlajkový model AC200MAX má dokonca zásuvku NEMA TT-30 na 30 A vhodnú do obytných vozidiel na výlety do prírody.

Pri dlhodobých výpadkoch elektrickej energie slúžia modulárne elektrocentrály BLUETTI AC300 a AC500 ako dokonalé zdroje stáleho napájania. AC300 umožňuje používateľom vybrať si batériové bloky s 1 – 4 kusmi batérií B300 s flexibilnou kapacitou v rozsahu od 3,072 Wh do 12,288 Wh, schopné napájať celý dom niekoľko dní. AC500 je s výkonom 5 000 W a maximálnou kapacitou 18 432 Wh so šiestimi batériami B300S ešte o krok ďalej. Disponuje aj funkciou samoohrevu, takže odolá teplotám pod bodom mrazu až do -20 °C.

V oblasti riešení pre domácnosti ponúka BLUETTI rad EP, ktorý zahŕňa univerzálnu centrálu EP500, mobilnú mimosieťovú elektráreň s kolesami a systém EP600 na skladovanie energie s pripojením do siete. Systém EP600 sa dá bez problémov pripojiť k novým alebo existujúcim solárnym panelom, aby pomohli používateľom dosiahnuť energetickú sebestačnosť a získať kredity za dodávky energie. Tento ľahko inštalovateľný systém poskytuje 6 000 wattov a značnú kapacitu 19,8 kWh, čím zaisťuje spoľahlivé domáce záložné napájanie.

Vstup spoločnosti BLUETTI na ukrajinský trh sľubuje efektívne riešenie energetických problémov krajiny. Jej inovatívny sortiment energetických produktov bude Ukrajincom dodávať energiu počas tuhých zím aj po nich.

O spoločnosti BLUETTI

Od svojho vzniku sa spoločnosť BLUETTI venuje podpore udržateľnosti a ekologických energetických riešení. Ponukou ekologických riešení skladovania energie pre vnútorné aj vonkajšie použitie sa BLUETTI zameriava na poskytovanie vysokej úžitkovej hodnoty pre naše domovy a zároveň prispieva k udržateľnej budúcnosti našej planéty. Tento záväzok k udržateľnej energii pomohol spoločnosti BLUETTI rozšíriť svoju pôsobnosť do viac ako 100 krajín a získať dôveru miliónov zákazníkov po celom svete. Viac informácií nájdete na webovej stránke BLUETTI Ukraine a na našich sociálnych sieťach.

Webvá stránka BLUETTI Ukraine: https://ua.bluettipower.eu/

Facebook: https://www.facebook.com/bluettiua

Instagram: https://www.instagram.com/bluetti_ukr/

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2285048/1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring