OTS: BLUETTI uvádza na európsky trh prenosnú napájaciu stanicu AC70

TASR, 12. decembra 2023 15:23

Stuhr 12. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť BLUETTI uvedie 12. decembra na európsky trh prenosnú napájaciu stanicu AC70, ktorá predstavuje obrovský skok vpred oproti svojmu predchodcovi EB70 v možnostiach nabíjania, spoľahlivosti UPS a funkciách ovládania pomocou aplikácie.

Prenosná napájacia stanica BLUETTI AC70 je univerzálnym riešením napájania pre outdoorové aktivity aj núdzové zálohovanie. V režime Power Lifting dokáže napájať základné zariadenia a dokonca aj odporové zaťaženie 2 000 W, ako sú napríklad rýchlovarné kanvice.

Vďaka dvom zásuvkám so striedavým elektrickým prúdom, dvom USB-A portom, dvom USB-C portom a 12 V autozásuvke poskytuje flexibilné napájacie centrum pre viacero zariadení.

Jednotka sa rýchlo dobíja: z prázdnej kapacity na 80 % sa nabije len za 45 minút a na 100 % sa nabije za 1,5 hodiny. V kombinácii so solárnymi panelmi sa doplní za 2 hodiny, aby sa vonku zabezpečilo bezproblémové napájanie.

Vďaka funkcii prepnutia na UPS za 20 ms a možnosti rozšírenia o ďalšie batérie (B80/B230/B300) je napájacia stanica AC70 vhodná na zálohovanie pri výpadku napájania.

Porovnanie napájacích staníc BLUETTI AC70 a EB70

Napájacia stanica AC70 je o niečo ťažšia ako EB70, pretože má väčší výkon, ale kompaktnejšie rozmery. Medzi najväčšie vylepšenia napájacej stanice AC70 patrí rýchlejšie nabíjanie bez potreby objemného adaptéra. Podporuje aj aplikáciu BLUETTI, ktorá umožňuje spotrebiteľom monitorovať a ovládať zariadenie cez telefón.

Obe elektrárne majú batériu LiFePO4 s dlhou výdržou, pričom batéria AC70 ponúka viac ako 3 000 cyklov, než klesne na kapacitu 80 %, čo je ešte dlhšie ako v prípade EB70 s 2 500 cyklami. BLUETTI poskytuje na AC70 o tri roky dlhšiu záruku ako je dvojročná záruka na EB70.

EB70 prekonáva AC70 v počte zásuviek. Má 10 všestranných zásuviek vrátane podložky na bezdrôtové nabíjanie, zatiaľ čo AC70 ich má len 7. Napájacia stanica EB70 má zabudované aj LED svetlo, ktoré v prípade AC70 chýba.

Cena a dostupnosť napájacej stanice BLUETTI AC70

BLUETTI AC70 bude k dispozícii na európskej webstránke BLUETTI a Amazon do 27. decembra za uvádzaciu cenu 599 €. Využite exkluzívny zľavový kód BLUETTI: BLAC7020 a získajte okamžitú zľavu vo výške 20 EUR!

Spotrebitelia, ktorí hľadajú ďalšie možnosti napájania, môžu využiť vianočný výpredaj BLUETTI od 11.do 25. decembra, ktorý sľubuje ďalšie úspory. A ultraprenosné riešenie napájania AC2A od spoločnostiBLUETTI bude mať svoju premiéru v januári 2024.

O spoločnosti BLUETTI

BLUETTI sa od svojho vzniku angažuje v podpore udržateľnosti a ekologických energetických riešení. Ponukou ekologických riešení na skladovanie energie pre vnútorné aj vonkajšie použitie chce BLUETTI poskytovať výnimočné skúsenosti pre naše domácnosti a zároveň prispievať k udržateľnej budúcnosti našej planéty. Tento záväzok k udržateľnej energii pomohol spoločnosti BLUETTI rozšíriť svoju pôsobnosť do viac ako 100 krajín a získať si dôveru miliónov zákazníkov po celom svete.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2298621/1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring