OTS: Bracco Imaging SpA. oznamuje globálnu dohodu ...

TASR, 22. septembra 2023 10:15

OTS: Bracco Imaging SpA. oznamuje globálnu dohodu so spoločnosťou Subtle Medical, Inc.

Vedúci predstavitelia priemyslu preskúmajú potenciál umelej inteligencie pri MRI so zvýšeným kontrastom

Miláno 22. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bracco Imaging SpA., svetový líder v oblasti diagnostického zobrazovania, a Subtle Medical, Inc., popredný inovátor v oblasti získavania snímok pomocou umelej inteligencie (AI), uzavreli globálnu dohodu v oblasti zobrazovania magnetickou rezonanciou (MRI). Táto globálna dohoda sa začne platiť predovšetkým v Spojených štátoch, kde spoločnosť Bracco Imaging distribuuje svoje portfólio produktov a služieb prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti Bracco Diagnostics Inc.

MRI so zvýšeným kontrastom zahŕňa použitie kontrastných látok na zvýraznenie špecifických tkanív alebo abnormalít, čo poskytuje lepšiu vizualizáciu a podrobnejšie informácie. Skúmanie a využívanie možností umelej inteligencie v tomto kontexte by mohlo viesť k presnejšej a efektívnejšej interpretácii snímok, lepším diagnostickým možnostiam a optimalizácii starostlivosti o pacientov. Vďaka tomuto strategickému partnerstvu môžu spoločnosti Bracco Imaging a Subtle Medical využiť vzájomné duševné vlastníctvo na dosiahnutie pokroku pri napĺňaní týchto ambicióznych cieľov.

„Spojenie odborných znalostí spoločnosti Bracco v oblasti kontrastného zobrazovania a technológie hĺbkového učenia spoločnosti Subtle Medical, aplikované pri zobrazovaní magnetickou rezonanciou, bude nepochybne prínosom pre lekárov a ich pacientov," povedal Fulvio Renoldi Bracco, podpredseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Bracco Imaging SpA. „Prostredníctvom tohto partnerstva sa budeme snažiť nanovo definovať hranice diagnostickej presnosti a efektívnosti, odomknúť nové možnosti a priniesť ďalšiu hodnotu do nášho už teraz jedinečného portfólia MRI."

„Spoločnosť Subtle Medical je rada, že môže spolupracovať s globálnym lídrom v oblasti vývoja a komercializácie kontrastných látok, akým je Bracco," uviedol Enhao Gong, generálny riaditeľ spoločnosti Subtle Medical, Inc. „Táto dohoda predstavuje významný míľnik pre obe spoločnosti, pretože spájame svoje sily, aby sme posilnili postavenie zdravotníckych pracovníkov a zlepšili výsledky pre pacientov na celom svete pomocou platformy Subtle Medical a inovatívneho balíka produktov umelej inteligencie pre magnetickú rezonanciu a ďalšie."

O spoločnosti Bracco Imaging

Spoločnosť Bracco Imaging SpA., ktorá je súčasťou skupiny Bracco Group, je popredným svetovým poskytovateľom diagnostického zobrazovania. Spoločnosť Bracco Imaging so sídlom v Miláne v Taliansku vyvíja, vyrába a predáva diagnostické zobrazovacie prostriedky a riešenia. Ponúka portfólio produktov a riešení pre všetky kľúčové diagnostické zobrazovacie metódy: röntgenové snímanie (vrátane počítačovej tomografie – CT, intervenčnej rádiológie a katetrizácie srdca), zobrazovanie magnetickú rezonanciu (MRI), ultrazvuk so zvýšeným kontrastom (CEUS) a nukleárnu medicínu pomocou rádioaktívnych značkovačov a nových zobrazovacích látok PET s cieľom informovať o klinickom manažmente a usmerňovať starostlivosť o pacientov s rakovinou v oblastiach, v ktorých nie sú uspokojené medicínske potreby. Naše neustále sa vyvíjajúce portfólio dopĺňa celý rad zdravotníckych pomôcok, pokročilých systémov na predpis a softvéru na riadenie dávok. V roku 2019 spoločnosť Bracco Imaging obohatila svoje produktové portfólio rozšírením ponuky onkologických riešení nukleárneho zobrazovania v segmente urológie a ďalších špecializácií akvizíciou spoločnosti Blue Earth Diagnostics. V roku 2021spoločnosť Bracco Imaging zriadilia spoločnosť Blue Earth Therapeutics ako samostatnú, špičkovú biotechnologickú spoločnosť, zameranú na rozvoj cielenej rádioterapie novej generácie na liečbu pacientov s rakovinou.

Viac sa dozviete na stránkach www.bracco.com.

O spoločnosti Subtle Medical

Spoločnosť Subtle Medical je popredným svetovým poskytovateľom technológie s pomocou umelej inteligencie pre rýchlejšie, bezpečnejšie a inteligentnejšie lekárske zobrazovanie. Bola zaradená do zoznamu spoločnoti CB Insights GenAI 50 a dvakrát do rebríčka CB Insights Top AI 100 a Digital Health 150. Špičkové riešenia spoločnosti optimalizujú pracovné postupy zobrazovania, zlepšujú produktivitu a skúsenosti pacientov. Využitím sily umelej inteligencie sa Subtle Medical snaží o revolúciu v lekárskom zobrazovaní a transformáciu budúcnosti zdravotnej starostlivosti. Viac informácií nájdete na stránke subtlemedical.com alebo na e-mailovej adrese sales@subtlemedical.com.

Kontakt pre médiá:

Micaela Colamasi

PR manažérka Bracco Imaging

Micaela.Colamasi@bracco.com

+39 3482314362

Anna Menyhart-Borroni

vedúca oddelenia marketingu

Subtle Medical

+1 501-766-2662

anna@subtlemedical.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1707756/Bracco_Diagnostics_Logo_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring