OTS: Bratislava už po šiesty krát ožíva módnou show Eurovea Fashion Forward

TASR, 2. októbra 2023 10:35

Bratislava 2. októbra (TASR/OTS) - Od stredy 04.10.2023 do piatku 06.10.2023 môžu milovníci módy opäť zažiť v Bratislave rovnakú atmosféru ako na svetových „fashion weeks“.

Vo fashion stane na námestí pri EUROVEA budú verejnosti opäť predstavené najnovšie kolekcie svetových značiek zastúpených v EUROVEA a tiež kolekcie slovenských módnych návrhárov.

V rámci trojdňového maratónu prehliadok môžete vidieť aktuálnu kolekciu prestížnych značiek Luisa Spagnoli, TWINSET, Bepon, 4F, Primark, My Queen Ceremony a kolekcie z módneho domu Alizé. Na móle bude predstavená aj tvorba študentky VŠVU v Bratislave z ateliéru odevného dizajnu a tiež kolekcie etablovaných slovenských návrhárov – Michaely Ľuptákovej, Lukáša Krnáča, Borisa Hanečku, Marcela Holubca a Ferka Mikloška.

O vlasy & mejkap sa počas všetkých troch módnych dní postará exkluzívny salón krásy DNA, ktorý je v Eurovea s dizajnovým konceptom DNA Beauty& Bruch vyhľadávaným miestom skvelých surovín a sofistikovaného prístupu ku kráse, kde sa pôžitky menia na zážitky bez výčitiek.

Pod choreografiu sa podpisuje Lacko Cmorej a predvádzať na móle budú tanečnice, ktoré klasický catwalk oživia aj tanečnými kreáciami.

Absolútnou novinkou tohtoročnej Eurovea Fashion Forward bude predstavenie výnimočného projektu SND – Fashion Balet priamo na prehliadkovom móle!

Vstupenky sú v predaji na www.ticketportal.sk a stoja 25 eur na 1 prehliadkový deň.

Viac info na www.eurovea.sk

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring