OTS: BSK: Detský divadelný workshop v Luduse

TASR, 15. augusta 2012 15:35

Bratislava 15. augusta (TASR-OTS) - Divadlo LUDUS, ktoré je v zriaďovateľskej pôsobnosti Bratislavského kraja, pripravilo aj v tomto roku detský divadelný workshop. Divadlo LUDUS chce deťom takouto formou trávenia voľného času poodhaliť tajomstvá divadla. Workshop sa bude konať od pondelka 20. do piatka 24. augusta od 9:00 do 13:00 v Divadle LUDUS, Tower 115 na Pribinovej ulici v Bratislave. Workshop pod názvom Bájkovanie je určené pre deti od 6 do 12 rokov. Vstupné je 5€/deň. Pre účastníkov je zabezpečený pitný režim. Inšpiráciou pre deti môže byť aj zhliadnutie predstavenia 3 bájky.

Augustový workshop sa zameriava na tému bájok, ktoré humornou formou kritizujú zlé správanie ľudí. Deti sa budú hrať a improvizovať na vybrané témy a situácie, a tým rozvíjať svoju predstavivosť a fantáziu. Workshop povedú mladí profesionálni divadelníci Jana Mikitková, Gabika Paschová a Matúš Uhliarik, ktorí v divadle LUDUS vytvorili predstavenie 3 bájky. S deťmi budú pracovať skupinovo alebo individuálne. Deti sa tiež dozvedia, ako tím pracoval pri príprave svojho predstavenia, ako sa pracuje s rekvizitami, ktoré používali a s hudbou v kontexte. Toto všetko si môžu vyskúšať prostredníctvom hereckých cvičení na scénkach. Viac informácií je možné získať na stránke www.ludusdivadlo.sk.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš ed

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring