OTS: Bybit a DMCC Crypto Centre oznámili desať finalistov ...

TASR, 10. novembra 2023 13:36

OTS: Bybit a DMCC Crypto Centre oznámili desať finalistov súťaže Web3 Unleashed: Crypto Innovation Challenge

Victoria 10. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, v spolupráci s Dubai Multi Commodities Centre (DMCC) Crypto Centre, s hrdosťou oznamuje desať najlepších finalistov hackathonu: „Web3 Unleashed: Crypto Innovation Challenge". Predstavuje inovatívne Web3 startupy a začínajúce podniky v SAE, ktoré prezentujú svoj prínos pre trh s digitálnymi aktívami.

Spomedzi 100 tímov, ktoré sa prihlásili, bolo vybraných desať tímov za svoju priekopnícku prácu v rôznych odvetviach blockchainového priemyslu vrátane GameFi, decentralizovaného financovania (DeFi), NFT a udržateľných blockchainových riešení. Tieto tímy predstavia svoje práce na prezentácii podujatia 22. novembra.

Tím EVA.IO je priekopníkom decentralizovaného systému hodnotenia Supervised Machine Learning pre Crypto, DeFia NFT, pričom Cyborg Network nanovo definuje cloud computing v rámci Polkadot Ecosystem. Copin umožňuje používateľom využívať poznatky od najlepších obchodníkov v reťazci a Pravica je priekopníkom v oblasti zasielania správ a infraštruktúry na prenos hodnôt peer-to-peer Web3. Top Ledger predstavuje riešenie na analýzu blockchainu na podnikovej úrovni, keďže Edu3Labs spája vzdelávanie s blockchainom pre prínosnejšie vzdelávanie a iTeller je ziskový fintech/krypto OTC biznis. Timeswap medzitým otvára nový priestor vďaka svojmu plne decentralizovanému protokolu požičiavania a vypožičiavania.

Akka prináša efektívnosť na báze umelej inteligencie do pohybu majetku naprieč reťazcami a DRIFE, prezývaná „Taxi 3.0, má za cieľ zmeniť tradičné odvetvie prepravy osôb." Týchto desať tímov môže vyhrať z cenového fondu až do výšky 100,000 USDT, vrátane peňažnej odmeny v hodnote 50,000 USDT a ďalších cien v hodnote 50,000 USDT, ako je prístup do akcelerátora Brinc, doplnková licencia DMCC a audit inteligentných zmlúv Hacken.

„Súťaž 'Web3 Unleashed: Crypto Innovation Challenge' je viac než len súťaž; je to dôkaz transformačnej sily spolupráce v ére technológie blockchain," povedal spoluzakladateľ a generálny riaditeľ Ben Zhou. „Podpora prostredia, v ktorom sa darí inováciám, je jednou z našich hlavných priorít v rámci našej misie stať sa svetovou Crypto Ark."

#Bybit/#TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit patrí medzi top trojku medzi burzami kryptomien podľa objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a kryptoobchodníci nájdu ultra-rýchly matching engine, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Bybit je hrdým partnerom Formula One - úradujúcich šampiónov v kategórii konštruktérov a Drivers: tímu Oracle Red Bull Racing.

V prípade mediálnych otázok kontaktujte: media@bybit.co m

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie nájdete na: Bybit's Communities a na sociálnych médiách

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2272238/Image.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring