OTS: Bybit je najlepšou voľbou pre inštitúcie ...

TASR, 4. apríla 2024 11:57

OTS: Bybit je najlepšou voľbou pre inštitúcie s novinkou Dynamic Delta Hedging

Dubaj 4. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, jedna z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu, s nadšením oznamuje spustenie svojej poslednej inovácie Dynamic Delta Hedging (DDH). Tento špičkový nástroj na riadenie rizík umožňuje inštitúciám a profesionálnym obchodníkom presnú orientáciu vo volatilite trhu.

Dynamic Delta Hedging ponúka automatizované úpravy, ktoré prekalibrujú deltu portfólií obchodníkov každých šesť sekúnd. Vďaka tomu sú investície neustále v súlade s toleranciou rizika obchodníkov a pohybmi na trhu, čím sú chránené pred náhlymi pohybmi na trhu. „Bybit Dynamic Delta Hedging je prínosom pre našich inštitucionálnych klientov," povedal Ben Zhou, co-founder a CEO spoločnosti Bybit. „DDH im umožňuje udržať si náskok pred trhovými trendmi, minimalizovať riziko a zvýšiť ziskovosť s ľahkosťou, aká sa nikdy predtým v krypto priestore nevyskytla."

DDH funguje tak, že automaticky vykonáva príkazy na nákup alebo predaj trvalých zmlúv za trhovú cenu v mene obchodníka. Vďaka hladkej integrácii technológie a obchodnej stratégie zostáva delta ich opčných kontraktov presne v požadovanom rozsahu a reaguje na trendy na trhu v reálnom čase.

Výhody Dynamic Delta Hedging:

• Automatické úpravy: DDH upravuje deltu vášho portfólia každých šesť sekúnd

• Zmierňovanie rizika: DDH výrazne znižuje vystavenie trhovej volatilite.

• Zvýšený potenciál zisku: Vďaka schopnosti pohotovo využiť trendy na trhu otvára DDH obchodníkom dvere k vyššej ziskovosti.

Bybit spúšťa Dynamic Delta Hedging tesne po nedávnom uvedení opcií Solana (SOL) spoločnosťou, vďaka čomu je burza len jedným z dvoch miest, kde je tento produkt dostupný, čo umožňuje obchodníkom lepšie spravovať svoje pozície SOL.

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších svetových búrz kryptomien z hľadiska objemu obchodovania s 25 miliónmi používateľov. Bola založená v roku 2018 a ponúka profesionálnu platformu, kde môžu investori a obchodníci s kryptomenami nájsť ultrarýchle prispôsobenie, zákaznícky servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni a viacjazyčnú podporu komunity. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com Pre aktuálne informácie sledujte: komunity a sociálne médiá Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2378389/Image_1.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/4629277/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring