OTS: Bybit Leads Green revolúcia na trhu s 5ire, hviezdnym debutom Blockchainu

TASR, 7. decembra 2023 9:28

Dubaj 7. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, tretia najväčšia kryptoburza na svete podľa objemu, s hrdosťou oznamuje úspešné zavedenie 5ire, inovatívneho blockchain projektu, ktorý spája udržateľnosť so špičkovou technológiou.

Token $5IRE, ktorý predstavuje monumentálny posun v ekologických blockchain riešeniach, zaznamenal pozoruhodný výkon a v čase písania tohto článku sa jeho hodnota zvýšila až päťnásobne, pričom trajektória jeho rastu vyzerá sľubne.

„Zavedenie 5ire na Bybit je nielen úspešným príbehom o návratnosti investícií; je to skok vpred vo vývoji blockchainu smerom k udržateľnosti," prehlásil Ben Zhou, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ Bybit. „Toto kótovanie posilňuje náš záväzok podporovať nielen technologicky vyspelé, ale aj eticky založené projekty."

5ire sa stal priekopníkom a je prvou blockchain platformou kompatibilnou s vrstvou 1, EVM, ktorá je v súlade s cieľmi trvalo udržateľného rozvoja OSN. Jeho model udržateľného dôkazu o podiele podčiarkuje jeho záväzok znižovať vplyv blockchain technológie na životné prostredie.

Ako rýchlorastúci indický jednorožec, 5ire určuje smer pre udržateľnú budúcnosť blockchainu v súlade s globálnymi iniciatívami a vládnymi partnerstvami. Napríklad partnerstvá s rôznymi vládnymi orgánmi ako sú polícia Muzaffarnagar Police, policajné oddelenie Nebrasky (Nebraska Police Department) a ministerstvo poľnohospodárstva v Nigérii.

5ire bol spustený na Bybit Launchpad – priekopníckej platforme na zavádzanie tokenov, ktorá investorom ponúka exkluzívnu možnosť skorého prístupu k novým a vopred kótovaným tokenom zo sľubných projektov, ktoré sú na platforme Bybit priamo dostupné. Investori sa môžu zúčastniť na každom novom projekte, na ktorý vyčlenia určité sumy Mantle (MNT) alebo Tether (USDT), čím získajú nové tokeny. #Bybit/#TheCryptoArk

Niečo o Bybit

Bybit patrí medzi top trojku medzi burzami kryptomien podľa objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a kryptoobchodníci nájdu ultra-rýchly matching engine, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov konštruktérov a jazdcov Formuly 1: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o Bybit nájdete na Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá kontaktujte: media@bybit.com

Ďalšie informácie nájdete na: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie sledujte na: Bybit's Communities a sociálnych sieťach Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring