OTS: Bybit oslavuje 5 rokov revolučných zmien v odvetví ...

TASR, 30. novembra 2023 10:27

OTS: Bybit oslavuje 5 rokov revolučných zmien v odvetví a dosiahnutie hranice 20 miliónov používateľov

Dubaj, 30. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, kryptoburza z prvej trojky, s potešením oznamuje nový míľnik na svojej ceste rastu: prekonanie 20 miliónovej hranice registrovaných používateľov. Tento medzník vyzdvihuje popredné postavenie spoločnosti Bybit v odvetví kryptomien, ktorá v decembri tohto roku oslávi 5. výročie svojho vzniku.

Od svojho založenia ponúka Bybit inovatívne obchodné riešenia, užívateľsky prívetivé platformy a nepretržitý zákaznícky servis vo viacerých jazykoch. Dosiahnutý počet viac ako 20 miliónov registrovaných používateľov je dôkazom dôvery, ktorú globálna obchodná komunita vkladá do spoločnosti Bybit.

„Burza Bybit sa osvedčila ako bezpečné a vysokoefektívne centrum pre obchodovanie s kryptomenami," vyhlásil Ben Zhou, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti. „Dosiahnutie hranice 20 miliónov registrovaných používateľov pre nás nie je len číslo, ale predstavuje vieru a nadšenie komunity, ktorá verí v potenciál kryptomien a dôveruje burze Bybit ako svojej preferovanej platforme."

Bybit pripisuje svoj rýchly rast neustálym inováciám v oblasti kryptomien vrátane zavádzania obchodných botov poháňaných umelou inteligenciou, sofistikovaného trhu s opciami a prosperujúcej komunity copy tradingu (kopírovanie investícii obchodníkov). Vďaka obozretnému riadeniu rizík a lepšiemu dodržiavaniu pravidiel prania špinavých peňazí získala spoločnosť Bybit licencie v Spojených arabských emirátoch, Kazachstane a na Cypre.

„Sme viac než len obchodná platforma; sme kryptoarcha a brána do Web3: ďalšej generácie internetu," dodal Ben Zhou. „Náš záväzok voči používateľom zostáva silnejší ako kedykoľvek predtým a tešíme sa, že v blízkej budúcnosti predstavíme ďalšie inovatívne funkcie a služby."

Spoločnosť Bybit pokračuje v rozširovaní svojej ponuky a dosahovaní nových úspechov a je pripravená zohrávať kľúčovú úlohu pri formovaní budúcnosti odvetvia kryptomien. #Bybit #TheCryptoArk #High5Bybit

O spoločnosti Bybit

Bybit patrí medzi top trojku medzi burzami kryptomien podľa objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a kryptoobchodníci nájdu ultra-rýchly matching engine, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktéri a jazdci: tímu Oracle Red Bull Racing.

V prípade otázok pre médiá kontaktujte: media@bybit.com Viac informácií nájdete na adrese: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie nájdete na: Bybit's Communities a na sociálnych sieťach spoločnosti Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2285843/20231127_172910___20_million_banner.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring