OTS: Bybit Powered by SATOS spúšťa regulovanú platformu ...

TASR, 2. apríla 2024 8:56

OTS: Bybit Powered by SATOS spúšťa regulovanú platformu digitálnych aktív v Holandsku

Amsterdam 2. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Bybit, jedna z troch najväčších kryptobúrz na svete z hľadiska objemu obchodovania, dnes hrdo oznamuje spustenie svojej regulovanej platformy digitálnych aktív – Bybit.nl v Holandsku.

Tento strategický krok je výsledkom trvalého záväzku spoločnosti Bybit poskytovať používateľom špičkové služby a zároveň dodržiavať regulačné usmernenia. Spoločnosť Bybit upevnila svoje partnerstvo so spoločnosťou SATOS v júni 2023, čím položila základ pre dnešné vzrušujúce oznámenie. S využitím uznávanej reputácie spoločnosti SATOS a takmer desaťročných skúseností v odvetví je cieľom spoločnosti Bybit vytvoriť dôveryhodné obchodné prostredie pre holandských používateľov, ktoré ponúka rozmanitú škálu finančných produktov a obchodných nástrojov.

Kľúčové výhody pre holandských používateľov v rámci služby Bybit Powered by SATOS :

1.Univerzálna platforma a vylepšené obchodné nástroje: Nová miestna regulovaná platforma poskytuje holandským používateľom prístup k všestrannej ponuke finančných produktov, vzdelávacím zdrojom a pokročilým obchodným nástrojom, ktoré im umožňujú ľahko a efektívne obchodovať.

2.Lokálna podpora a zapojenie komunity: Spoločnosť Bybit sa zaviazala poskytovať holandskej kryptografickej komunite podporu šitú na mieru, ponúkať lokalizovanú pomoc a podporovať spoluprácu a inovácie prostredníctvom komunitných iniciatív.

3.Brána k službe Bybit Web3 Funkcie: Holandskí používatelia získajú prístup k novým vzrušujúcim funkciám Bybit Web3 vrátane Web3 Wallet a Airdrop Arcade, čím sa zlepší ich celková skúsenosť s kryptomenami v komunite Web3.

Vďaka partnerstvu so spoločnosťou SATOS môžu holandskí používatelia bez námahy vkladať a vyberať fiat, obchodovať s viac ako 300 pármi a využívať zvýšené bezpečnostné opatrenia pre svoje kryptoaktíva. Spoločnosť SATOS, ktorá je pod dohľadom Holandskej národnej banky, zaručuje svojim používateľom špičkovú bezpečnosť a spoľahlivosť.

„Sme nadšení, že môžeme spustiť našu regulovanú platformu digitálnych aktív v Holandsku, čím podporujeme náš záväzok slúžiť používateľom a zároveň dodržiavať regulačné predpisy.," povedal Ben Zhou, spoluzakladateľ (co-founder) a generálny riaditeľ (CEO) spoločnosti Bybit. „Prostredníctvom partnerstva so spoločnosťou SATOS chceme holandským používateľom poskytnúť bezpečný a bezproblémový obchodný zážitok podporený špičkovými bezpečnostnými opatreniami a bezkonkurenčnou podporou."

#Bybit #TheCryptoArk

O službe Bybit Powered by SATOS

V júni 2023 spoločnosť Bybit vytvorila strategickú alianciu so spoločnosťou SATOS, jedným z najstarších poskytovateľov kryptografických služieb pôsobiacich v Holandsku a Belgicku od roku 2013. Toto partnerstvo je dôkazom nášho záväzku poskytovať našim používateľom najlepšie služby v súlade s regulačnými usmerneniami a zabezpečiť poskytovanie vysokokvalitných služieb našim používateľom.

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších svetových búrz kryptomien z hľadiska objemu s 25 miliónmi používateľov. Bola založená v roku 2018 a ponúka profesionálnu platformu, kde môžu investori a obchodníci s kryptomenami nájsť ultrarýchle prispôsobenie, zákaznícky servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni a viacjazyčnú podporu komunity. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Pre viac informácií navštívte: https://www.bybit.com

Aktualizácie nájdete na: komunity a sociálne médiá Bybit Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2311704/Bybit_Satos_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring