OTS: Bybit predstavuje svoju Web3 víziu: priekopnícku ...

TASR, 11. decembra 2023 9:55

OTS: Bybit predstavuje svoju Web3 víziu: priekopnícku jednoduchosť, otvorenosť a rovnosť v decentralizovanom ekosystéme

Dubaj 11. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, tretia najväčšia kryptoburza na svete podľa objemu, dnes pri príležitosti svojho 5. výročia predstavila perspektívnu Web3 víziu, ktorej cieľom je vytvoriť decentralizovaný ekosystém, ktorý je jednoduchší, otvorený a pre všetkých rovnaký.

„Naša Web3 vízia je rozšírením nášho prísľubu byť platformou Crypto Ark, chrániť aktíva užívateľov a bezproblémovo ich integrovať do sveta kryptomien. Chceme preniesť viacero užívateľov zo siete Web2 do Web3, a to vybudovaním decentralizovaného ekosystému, ktorý je jednoduchší, otvorený a pre všetkých rovnaký," prehlásil Ben Zhou, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ Bybit.

Poslanie a hodnoty siete Bybit Web3: otvorenosť v novej podobe Jadrom Web3 vízie od burzy Bybit je záväzok k otvorenosti. Bybit má byť otvorený pre všetkých tvorcov, kreatívcov a partnerov v oblasti blockchainu. To sa premieta do záväzku spolupracovať, skúmať a inovovať s našou komunitou a partnermi s cieľom vybudovať prostredie, v ktorom blockchain technológia posilní postavenie všetkých rovnako.

Cieľom Bybit je prepojiť a zjednotiť v súčasnosti oddelené systémy do jednotného prostredia, ktoré bude bezproblémovo spájať užívateľov naprieč rôznymi Web3 ekosystémami, platformami a službami.

Odomknutie prísľubu Web3

Strategický prístup spoločnosti Bybit k dosiahnutiu jej Web3 vízie je mnohostranný a zahŕňa iniciatívy v oblasti infraštruktúry, aplikácií, ekosystémov a jej používateľov:

• Zahájenie a zjednodušenie prístupu k Web3

• Bybit Web3 zavedie prepojenie viacerých peňaženiek, bezproblémovú kombináciu jednoduchosti s pokročilou technológiou a umožní užívateľom spravovať úschovnú peňaženku aj MPC peňaženky na rôzne účely.

• Užívatelia získajú ľahký prístup na dApps stránky, NFT trhoviská a k celému spektru funkcií a služieb Web3 priamo z peňaženky Bybit. Tento zjednodušený prístup umožní užívateľom pohodlne spracovávať svoje DeFi portfóliá, vrátane nákupu, predaja, obchodovania, výmeny a vkladania DeFi aktív, a to všetko v rámci niekoľkých kliknutí na jedinej platforme.

• Prehĺbenie ekosystémových partnerstiev, zrovnoprávnenie prístupu k možnostiam

• Bybit bude pokračovať v modernizácii svojej Web3 infraštruktúry vychádzajúc z úspešného roku 2023, ktorý sa vyznačoval posilnením postavenia partnerov vo Web3 prostredí, ako napríklad zážitok Oracle Red Bull Racing Velocity Series. Naďalej bude podporovať ďalšie partnerstvá s významnými blockchain ekosystémami a projektmi vrátane spustenia svojho prepracovaného NFT trhoviska.

• Užívatelia môžu očakávať rozmanitejší a dynamickejší trh, širšiu ponuku kurátorov digitálnych aktív a zvýšenú likviditu, čo všetko uľahčí účasť na príležitostiach v rámci priestoru DeFi a NFT.

• Firemné značky a podniky, ktoré chcú prejsť do Web3 prostredia alebo ho využívať, sa môžu tešiť na zvýšenú podporu, ako sú programy šité na mieru a spoločné iniciatívy, ktoré im umožnia využívať príležitosti, ktoré ponúka rozvíjajúce sa decentralizované prostredie.

• Prinášame jednoduchosť, pôžitok a Web3 odmeny

• Bybit sa venuje vnášaniu zábavy a odmien do otvoreného bádania sieťou Web3 pre všetkých užívateľov a partnerov, čím v decentralizovanej sfére kultivuje inkluzívnejší a účastníckejší dojem.

• Komunita môže očakávať väčšiu podporu, stimuly a iniciatívy, ktoré im umožnia rozvíjať ich výskumné, analytické a investičné zručnosti, ako aj spoločne budovať a rozširovať ekosystémy Crypto Ark a Bybit Web3.

„Vo svete, kde prevláda rozdeľovanie, sa snažíme vybudovať ekosystém, ktorý odstraňuje bariéry a umožňuje rovnaké príležitosti pre všetkých," dodáva Ben.

„Tento neochvejný záväzok je v súlade so širšou víziou burzy Bybit, ktorej cieľom je demokratizovať prístup k transformačnej sile sieti Web3 a zabezpečiť, aby jej výhody ďaleko presahovali oblasť technológií a financií." #Bybit #TheCryptoArk #BybitWeb3

O spoločnosti Bybit

Bybit patrí medzi top trojku medzi burzami kryptomien podľa objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a kryptoobchodníci nájdu ultra-rýchly matching engine, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov konštruktérov a jazdcov Formuly 1: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá kontaktujte: media@bybit.com

Ďalšie informácie nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Pre aktuálne informácie sledujte: komunity a sociálne médiá Bybit Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring