OTS: Bybit predstavuje vylepšené flexibilné úspory ...

TASR, 7. marca 2024 10:59

OTS: Bybit predstavuje vylepšené flexibilné úspory s integrovanými funkciami poskytovania úverov

Dubaj 7. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, jedna z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu, s nadšením oznamuje integráciu svojho úverového produktu do Flexible Savings a ponúka používateľom efektívnu a výnosnú metódu na získanie úrokov z ich podielov v kryptomenách.

Bezproblémový prechod a lepší zážitok

Proces konsolidácie sa začal 31. januára 2024 a všetky existujúce úverové aktíva boli kvôli plynulému prechodu automaticky prevedené do produktu Flexible Savings (flexibilné úspory). Táto integrácia ďalej upevňuje záväzok spoločnosti Bybit poskytovať používateľom rôznorodý balík produktov, ktorý vyhovuje ich individuálnym potrebám a tolerancii voči riziku.

„Sme nadšení, že môžeme predstaviť vylepšený zážitok z Flexible Savings, ktorý používateľom ponúka výkonné a prispôsobivé riešenie na navigáciu v neustále sa vyvíjajúcom prostredí kryptomien," hovorí Ben Zhou, Co-founder a CEO spoločnosti Bybit. „Táto integrácia umožňuje jednotlivcom prispôsobiť svoje investičné stratégie a využiť trhové príležitosti, čím sa upevňuje záväzok Bybit poskytovať komplexný balík riešení v oblasti kryptomien."

Táto aktualizácia prináša používateľom produktu Earn od spoločnosti Bybit niekoľko významných výhod:

• Dynamická ročná percentuálna sadzba: produkt Flexible Savings sa teraz môže pochváliť dynamickou ročnou percentuálnou sadzbou (RPS), ktorá sa vypočítava každú hodinu, aby sa prispôsobila trhovým podmienkam v reálnom čase, čím sa zabezpečí, že zárobky budú držať krok s výkyvmi na trhu.

• Časové rozlíšenie hodinového výnosu: získajte odmeny rýchlejšie s časovým rozlíšením hodinového výnosu. Namiesto čakania na denné aktualizácie sa budú používateľom počas dňa kumulovať úroky, čím sa maximalizujú výnosy.

• Dvojnásobný zárobok z Tetherov: pre používateľov, ktorí sú držiteľmi mien BTC, ETH, USDT, USDC, DAI a MNT, predstavuje spoločnosť Bybit ročnú percentuálnu sadzbu Platform Rewards APR v kombinácii s ročnou percentuálnou sadzbou Real-Time APR, aby ponúkla dvojnásobok zárobkového potenciálu týchto plánov.

• Rozšírené pohodlie prihlásiť sa do flexibilných plánov sporenia Flexible Savings bez námahy, priamo z vášho účtu na financovanie (Funding Account), spotového účtu (Spot Account) alebo jednotného obchodného účtu (Unified Trading Account), čím sa eliminujete potreba prepínať medzi platformami.

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu obchodovania s 20 miliónmi používateľov. Bola založená v roku 2018 a ponúka profesionálnu platformu, kde môžu investori a obchodníci s kryptomenami nájsť ultrarýchle prispôsobenie, zákaznícky servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni a viacjazyčnú podporu komunity. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2355965/Bybit_Unveils_Enhanced_Flexible_Savings_Integrated_Lending_Features.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring