OTS: Bybit rozširuje obchodné obzory s opciami Solana

TASR, 28. marca 2024 10:24

Dubaj 28. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, jedna z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu, s hrdosťou oznamuje zavedenie opcií Solana (SOL) na svoju bleskovo rýchlu platformu. Bybit je aktuálne len jedným z dvoch miest, ktoré tento produkt ponúkajú.

Tento nový prírastok rozširuje možnosti Bybit, ktoré už zahŕňajú Bitcoin (BTC) a Ether (ETH). Od dnešného dňa môžu obchodníci preskúmať celý rad nových stratégií s opciami SOL, rozšíriť svoje obchodné skúsenosti a potenciál ziskovosti.

Opcie SOL v rámci Bybit otvárajú dvere inovatívnym obchodným stratégiám. Či už ide o generovanie príjmov prostredníctvom krytých výziev na držbu SOL alebo uplatňovanie ochranných predajných zmlúv na ochranu investícií, možnosti sú teraz širšie ako kedykoľvek predtým.

Opcie Solana od spoločnosti Bybit prichádzajú so špecifickými možnosťami navrhnutými na posilnenie obchodníkov vrátane bezproblémového obchodovania v rámci jednotného obchodného účtu (UTA) spoločnosti Bybit. Bybit je tiež domovom SOL-perpetual s vysokou likviditou, ktorý zaisťuje najnižšie možné náklady na zaistenie.

„Ako jedno z dvoch aktuálnych miest, ktoré ponúkajú opcie SOL, očakávame, že trhový potenciál opcií SOL dosiahne polovicu objemu opcií ETH, čo odráža distribúciu vo večných kontraktoch," povedal Hao Yang, head of financial products spoločnosti Bybit. „Opcie SOL vysporiadané USDC majú za cieľ uspokojiť potreby držiteľov spotov SOL, ktorí chcú zaistiť svoju expozíciu, ako aj tých, ktorí hľadajú nové spôsoby obchodovania a riadenia rizika v rámci aktív."

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je treťou najväčšou burzou kryptomien z hľadiska objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, nepretržitý zákaznícky servis a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2371861/EN_2401_T17128_NewOptions_SOL_1600x900.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring