OTS: Bybit rozžiari Dubaj exkluzívnymi podujatiami ...

TASR, 5. apríla 2024 9:14

OTS: Bybit rozžiari Dubaj exkluzívnymi podujatiami a odbornými diskusiami na Blockchain Life a Token2049: Formovanie budúcnosti blockchainu

Dubaj 5. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, jedna z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu, dnes oznámila účasť svojho tímu vedenia na Blockchain Life 2024, Token2049 a špeciálnych podujatiach v Dubaji zameraných na budovanie kontaktov. Toto zhromaždenie odvetvia predstavuje pre spoločnosť Bybit dynamickú platformu, aby vyjadrila svoj neochvejný záväzok k inováciám, spolupráci a zodpovednému sociálnemu pokroku technológie blockchain.

Tím vedenia Bybit sa bude aktívne zapájať do podnetných panelových diskusií, ktoré pokrývajú širokú škálu prelomových tém vrátane vyvíjajúcej sa úlohy kryptobúrz, transformačnej sily blockchainu pre spoločenské dobro a ďalších zaujímavých tém. Tu je prehľad programu tímu Bybit:

• Formovanie vyvíjajúcej sa úlohy kryptomenových búrz: Generálny riaditeľ Bybit Ben Zhou sa 15. apríla zapojí do dynamického dialógu o úlohe kryptomenových búrz pri vývoji trhu s derivátmi.

• Šírenie spoločenského vplyvu: Prevádzková riaditeľka Bybit Helen Liu predstaví nové združenie Blockchain for Good Alliance (BGA): Podpora projektov, ktoré majú pozitívny vplyv a podnecujú sny tvorcov zmien.

• Podpora inovácií: Podujatie Bybit x ICP Hack to Future s vedúcim pre finančné produkty Hao Yangom sa bude konať 16. apríla. Diskusia bude o inovatívnych projektoch, ktoré formujú ekosystém ICP v regióne, a stretnutia s investormi, partnermi a influencermi.

• Budovanie silnej spolupráce: Bybit bude od 15. do 20. apríla hostiť sériu podujatí zameraných na budovanie kontaktov vrátane Bybit VIP Gala for MENA Networking Event a večer Bybit x DMCC Web3 v Dubaji, ktoré podporia spoluprácu a posunú odvetvie vpred.

• Spojenie s komunitou: Zástupcovia spoločnosti Bybit budú k dispozícii 18. apríla na Token2049 v Dubaji, kde predstavia špičkové produkty Bybit a zapoja účastníkov.

• Zmapovanie kurzu pre hromadné prijatie: Exkluzívne stretnutia o bezpečnosti Web3 a hromadnom prijatí spolu s luxusným večerom VIP Gala Dubai 19. a 20. apríla pripravujú pôdu pre rozsiahle prijatie technológie blockchain.

„Bybit sa snaží podporiť používateľov, prepájať odvetvie a byť lídrom na tejto transformačnej ceste," povedal Ben Zhou, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Bybit. „Sme nadšení, že môžeme byť v popredí týchto diskusií v silnom blockchainovom prostredí Dubaja, a pozývame všetkých, aby sa k nám pripojili na ceste k tejto vzrušujúcej budúcnosti."

#Bybit / #TheCryptoArk / #BybitWeb3 / #keytoWeb3

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších svetových búrz kryptomien z hľadiska objemu obchodovania s 25 miliónmi používateľov. Bola založená v roku 2018 a ponúka profesionálnu platformu, kde môžu investori a obchodníci s kryptomenami nájsť ultrarýchle prispôsobenie, zákaznícky servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni a viacjazyčnú podporu komunity. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com Pre aktuálne informácie sledujte: komunity a sociálne médiá Bybit Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring