OTS: Bybit spúšťa k piatemu výročiu test osobnosti ...

TASR, 27. novembra 2023 11:50

OTS: Bybit spúšťa k piatemu výročiu test osobnosti #High5Bybit a obchodnú súťaž v hodnote 1 milión USDT s exkluzívnou NFT kolekciou

Dubaj 27. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, tretia najväčšia kryptoburza na svete podľa objemu, oslavuje svoje piate výročie jedinečnou obchodnou súťažou založenou na osobnostiach Táto iniciatíva vyzýva nadšencov kryptomien, aby v sebe objavili svoj zmysel pre obchod, získali NFT a pripojili sa k svojim kolegom v tímovej súťaži, ktorá odmeňuje obchodnú zdatnosť.

Bybit je príležitosťou pre obchodníkov všetkých typov osobností, či už ide o priekopníkov ISTP „Trailblazer" so záľubou v prevratných technológiách alebo podnikateľov ESTP „Entrepreneur", ktorí sa vyžívajú v adrenalíne denného obchodovania. Toto podujatie je oslavou rôznych taktík a stratégií v rámci kryptokomunity a ponúka priestor pre každého účastníka aby sa predviedol.

Prvá NFT Collections Bybitu

Od 11:00 27. novembra do 11:00 25. decembra 2023 môžu účastníci absolvovať test osobnosti archetypov a získať analýzu obchodnej osobnosti. Každý, kto sa zapojí do kvízu, dostane osobitný avatar NFT a prvých 10 000 účastníkov získa poukaz na 10 USDT. V duchu rovnocennosti sa tí, ktorí test odmietnu, môžu priamo zapojiť do obchodnej súťaže výberom archetypu osobnosti podľa vlastného výberu.

Tieto NFT so 16 jedinečnými vzormi a zásobou 10 000 pre každého z nich, sa distribuujú podľa poradia. Tieto digitálne aktíva nie sú len na parádu; obchodníci si môžu vymieňať NFT archetypy na Bybit Marketplace a dokonca spájať archetypy Origin NFT (farebné) a vytvárať archetypy Hero NFT (lesklé striebro) a Legend Archetype NFT (lesklé zlato).

25. decembra 2023 o 11:00 urobí Bybit snímku všetkých držiteľov Legend Archetype NFT a každý, kto ju bude mať, bude mať nárok na podiel z výherného banku v hodnote10 000 USDT. Prerozdelenie bude úmerné počtu držaných Legend Archetype NFT, čím budú odmenení užívatelia, ktorí zvýšili svoju obchodnú hru.

1 milión USDT Archetypes na tímovú obchodnú súťaž

Obchodná súťaž bude prebiehať od 4. decembra do 25. decembra 2023. Inovatívny zvrat spočíva v tom, že účastníci budú rozdelení do 16 rôznych tímov na základe ich archetypu obchodnej osobnosti, pričom v hre je kolosálny výherný bank v hodnote až 800 000 USDT.

V súťaži budú tímy hodnotené podľa celkového objemu obchodov ich najlepších 1 000 účastníkov, čím sa jednotlivé obchodné transakcie premenia na kolektívne úsilie o víťazstvo. Najlepších 10 tímov získa odmenu v podobe spoločného bonusového banku, ktorý bude úmerný celkovému objemu obchodov, ktoré počas podujatia vygenerujú. „Pri príležitosti osláv piateho výročia spoločnosti Bybit sme hrdí na to, že vieme predstaviť test Archetype Quiz a obchodnú súťaž, ktorá odráža naše odhodlanie posilniť postavenie obchodníkov po celom svete," vyhlásil Ben Zhou, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Bybit. „Toto podujatie uznáva, že každý účastník zanecháva za sebou na trhu jedinečnú psychologickú stopu. Naša NFT kolekcia je poklona osobným cestám, ktoré sa pretínajú, keď sa ľudia pridávajú k Bybit's Crypto Ark." #Bybit/#TheCryptoArk

O Bybit

Bybit je najväčšia kryptomenová burza podľa objemu založená v roku 2018, ktorá ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci môžu nájsť ultrarýchly párovací nástroj, nepretržitý zákaznícky servis a viacjazyčnú podporu komunity. Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov v kategórii konštruktérov a jazdcov Formule 1: pretekárskeho tímu Oracle Red Bull.

V prípade otázok pre médiá kontaktujte: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie nájdete: v Bybit komunitách a na sociálnych sieťach Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2284716/Bybit_5_Anniversary_Social_Covers_Twitter_Cover_1500x500.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring