OTS: Bybit Trader of 2024: Cesta začiatočníka ...

TASR, 5. februára 2024 8:21

OTS: Bybit Trader of 2024: Cesta začiatočníka k ovládnutiu kryptomien začína tu

Dubaj 5. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, tretia najväčšia kryptomenová burza z hľadiska objemu, s hrdosťou uvádza program „Bybit Trader of 2024", prelomovú celoročnú iniciatívu určenú na vzdelávanie, podporu a zdokonalenie obchodníkov v každej fáze vývoja.

Iniciatíva sa v súlade s hodnotami CryptoArk snaží podporovať rast a rozvoj obchodníkov na každej úrovni a rozvíjať komunitu, ktorá prosperuje na základe znalostí, inovácií a strategických obchodných rozhodnutí. Účastníci sa postupne zúčastňujú rôznorodých vzdelávacích aktivít a zapájajú sa do mesačných súťaží, pričom objavujú príležitosti a témy šité na mieru tak, aby ich plynule viedli jednotlivými úrovňami, čo vyvrcholí prestížnym statusom VIP obchodníkov v rámci živej komunity Bybit. Zručnosti sa cibria, horizonty rozširujú a spoločnosť Bybit stojí pri vás ako oddaný partner, ktorý aktívne prispieva k budovaniu bezpečného a prekvitajúceho obchodného prostredia.

Čo môžete očakávať od programu Bybit Trader of 2024

Zameranie na vzdelávanie

Bybit si zachováva odhodlanie poskytovať obchodníkom vedomosti, zručnosti a poznatky, ktoré im umožnia orientovať sa v neustále sa vyvíjajúcom kryptografickom prostredí. Táto oddanosť voči vzdelávaniu sa výrazne odráža v rozmanitej škále mesačných aktivít zostavených tak, aby vyhoveli obchodníkom na rôznych úrovniach. Pre tých, ktorí s obchodovaním s kryptomenami začínajú, ponúka Bybit sériu návodov a informatívnych článkov pokrývajúcich spektrum tém. Začiatočníci môžu využiť úvodné obchodné nástroje, ktoré im zjednodušia proces učenia a zvýšia ich obchodné schopnosti. Tieto nástroje sú zvolené strategicky, aby vyhoveli rozmanitým potrebám používateľov. Praktické skúsenosti, ktoré sprostredkujú interaktívne prvky, umožnia používateľom jednoducho preskúmať a integrovať tieto nástroje do svojich obchodných stratégií.

Obchodníkom, ktorí majú záujem o hlbšie porozumenie, prináša Bybit rozsiahlu škálu vzdelávacích materiálov vo viacerých jazykoch. Patria sem série AMA, prehľadné webináre a školenia zamerané na rôzna obchodné nástroje, napríklad TradeGPT, Future Grid, Dual Asset, Unified Trading Account, Spot Grid, Copy Trading či Liquidity Mining. Okrem toho načrieme do komplexných informácií o našich produktoch vrátane VIP programu, systému Fiat, P2P a ďalších.

Či už ste skôr opatrný HODLer, strategický Grid Trader, odvážny Risk Taker, alebo skúsený High-capital Trader, program Bybit Trader of 2024 vám rozhodne poskytne prístup k tým najlepším zdrojom, ktoré zodpovedajú vášmu štýlu obchodovania. Úsilie kampane o inkluzívnosť sa vzťahuje aj na začiatočníkov a poskytuje im základné nástroje, ktoré potrebujú na to, aby sa mohli s istotou orientovať vo vzrušujúcom svete obchodovania s kryptomenami a zúčastňovať sa na ňom.

Horúce témy, správy z odvetvia a poznatky šité na mieru Bybit Trader of 2024 každomesačne hladko integruje horúce témy a trendy v odvetví, vďaka čomu si používatelia s istotou udržia prehľad o najnovšom vývoji v dynamickom svete kryptomien. Tento záväzok nielen odráža naše odhodlanie udržiavať si náskok pred vývojom, ale tiež zabezpečuje, aby bola naša komunita dobre pripravená a schopná prijímať informované a strategické obchodné rozhodnutia.

Obchodníkom, ktorí hľadajú hĺbkový prehľad, poskytujú naše správy z odvetvia neoceniteľné poznatky pre inštitucionálnych a profesionálnych obchodníkov a ponúkajú hlboký prienik do zákutí dynamiky trhu. Noví obchodníci zároveň čerpajú z našich horúcich tém a vysvetlenia trendov odvetvia, ktoré im slúžia ako maják poznania a pomôžu im orientovať sa v neustále sa vyvíjajúcom prostredí trhu. V spoločnosti Bybit sme presvedčení, že každý obchodník, bez ohľadu na skúsenosti, by mal mať prístup k nástrojom a informáciám potrebným na sebaisté a informované obchodné rozhodnutia.

Exkluzívna a jedinečná skúsenosť Bybit VIP

Ponorte sa do sveta výnimočnosti vďaka našim exkluzívnym VIP podujatiam, ktoré organizujeme po celý rok, s cieľom oceniť a odmeniť vernosť našich najlepších obchodníkov. VIP podujatia Bybit presahujú rámec každodennosti a ponúkajú viac než len uznanie – poskytujú exkluzívne príležitosti na nadviazanie kontaktov, vzácne poznatky od lídrov v odvetví a bezkonkurenčný prístup k prémiovým funkciám platformy Bybit.

V spoločnosti Bybit chápeme, že VIP obchodníci si zaslúžia skutočne jedinečné zážitky. Naši Bybit VIP klienti získajú nielen exkluzívny prístup na tieto podujatia, zároveň sa im odomyká plný potenciál našich produktov prostredníctvom personalizovaných služieb šitých na mieru podľa ich individuálnych potrieb. Tento VIP zážitok Bybit šitý na mieru zaručuje, že našim najlepším obchodníkom sa na trhu nielen darí, ale užívajú si privilegovanú cestu vytvorenú len pre nich.

Súťaže v obchodovaní

Bybit predstavuje pútavú príležitosť pre začínajúcich aj skúsených obchodníkov, na využitie možností trhu prostredníctvom našich nadchádzajúcich mesačných súťaží v obchodovaní. Pozývame účastníkov, aby predviedli svoje obchodné zručnosti a stratégie v súťažnej a priateľskej atmosfére. Nejde len o šancu preukázať svoje obchodné zručnosti, je to príležitosť vyhrať lákavé ceny a presadiť svoju pozíciu medzi najlepšími na poli kryptomien. Pridajte sa k nám na scéne týchto atraktívnych súťaží, v ktorých sa každým obchodom môžete priblížiť k víťazstvu!

„V neustále sa vyvíjajúcom svete krypto obchodovania sú podpora a vzdelávanie základnými piliermi úspechu. Program Bybit Trader of 2024 odráža naše úsilie poskytnúť podporu používateľom Bybit formou základných poznatkov a nástrojov, ktoré budú formovať ich obchodnú cestu." „Ducha kampane vystihuje motto „Ignite Your Trades, Seize the Crowns" (Naštartujte svoje obchody, užívajte si odmeny), čo sľubuje rok naplnený príležitosťami na vzdelávanie, špičkovými nástrojmi a exkluzívnymi podujatiami," dodáva Ben Zhou, co-founder a CEO spoločnosti Bybit. „Bybit začal spolupracovať s profesionálnymi obchodníkmi s derivátmi v roku 2018, spolupráca s obchodníkmi je nám teda blízka a je naším poslaním. Ako sa z Bybitu úspešne stáva popredná burza, je čas vrátiť niečo naspäť komunite obchodníkov."

Ak sa chcete zúčastniť a dozvediet o kampani viac, navštívte stránku:

https://www.bybit.com/en/promo/events/Bybit-Trader-Year-2024.

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je treťou najväčšou burzou kryptomien z hľadiska objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, nepretržitý zákaznícky servis a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Photo: https://mma.prnewswire.com/media/2332864/Image.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring